Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Τσούμπα Ακπόμ ότι ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί και πάλι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και την καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάναμε σπουδαία πορεία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στο τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αποκλείσαμε δύσκολους αντιπάλους, τη Βασιλεία, τη Σπαρτάκ Μόσχας, όμως απέναντι στη Μπενφίκα πληρώσαμε κάθε λάθος που κάναμε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε τη δυναμική του και πως μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο. Πολύ σύντομα θα βρεθεί και πάλι στη θέση να διεκδικήσει την είσοδό του στην καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση».

Για την επόμενη μέρα και τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Κάναμε την προσπάθειά μας και πλέον έχουμε μπροστά μας τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού έχουμε αποδείξει ήδη ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία ισχυρούς αντιπάλους. Φυσικά και μας ενδιαφέρουν και οι ελληνικές διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη και να κατακτήσει και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα».

Για τη δική του παρουσία: «Είμαι έτοιμος και περιμένω να πάρω την ευκαιρία από τον προπονητή μου. Μέχρι τώρα έχω παίξει ως αλλαγή και δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να πείσω τον προπονητή μου και να είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα κάθε φορά που θα χρειαστεί να μπω στο γήπεδο. Θέλω όταν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία, να δείξω τις ικανότητές μου και να αποδείξει ότι οι άνθρωποι που με επέλεξαν για τον ΠΑΟΚ έκαναν τη σωστή επιλογή. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους φιλάθλους που είναι στο πλευρό μας πάντα και θα κάνω κι εγώ ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».