Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά την διάρκεια της προπόνησης επεσήμανε τους κινδύνους που «κρύβει» η αναμέτρηση, όπως επίσης και τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου.

Ο 49χρονος κόουτς ζήτησε συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις συνεργασίες που θέλει να βγάλουν οι παίκτες του από τα πλάγια. Τα «ζευγάρια» των Βιεϊρίνια-Ουάρντα από τα αριστερά και των Μάτος-Λημνιού από τα δεξιά, αναμένεται να σηκώσουν το μεγαλύτερο «βάρος» των επιθέσεων.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, μια αλλαγή θα υπάρξει στον άξονα. Ο Εβγέν Σάκχοφ για πρώτη φορά φέτος θα πάρει φανέλα βασικού, αντί του Χοσέ Κάνιας, με τον Μαουρίσιο δίπλα του, ενώ Αμρ Ουάρντα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του Ομάρ Ελ Καντουρί, που άρχισε

στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα. Ο Τσούμπα Ακπόμ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην μέση και τέθηκε στην διάθεση του Λουτσέσκου, δίνοντας μια εξτρά επιλογή εκτός του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Στην θέση του τιμωρημένου Φερνάντο Βαρέλα, θα παίξει ο Εβγέν Χατσερίδης στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Χοσέ Κρέσπο, ενώ λύσεις από τον πάγκο για την άμυνα μπορούν να δώσουν τόσο ο Στέλιος Μαλεζάς, όσο και ο Αλίν Τόσκα.