Η Λίβερπουλ εμφάνισε τις… γνωστές παιδικές ασθένειες κατά τη διάρκεια του β’ μέρους στο ματς με τη Λέστερ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα ματς στην πρέμιερ Λιγκ, νικώντας 2-1 τη Λέστερ στο Κινγκ Πάουερ. Η Λίβερπουλ πέτυχε τέταρτη σερί νίκη στην αρχή του πρωταθλήματος για πρώτη φορά, μετά το 1990-91, όταν με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο είχε σημειώσει επτά συνεχόμενες.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κλοπ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την συνολική αγωνιστική εικόνα. Καλό α’ μέρος ίταν προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Μανέ (10′) και Φιρμίνο (45′), ωστόσο άσχημο δεύτερο 45λεπτο, με πολλά λάθη,χαμένες μονιμαχίες και σχεδόν καθόλου ενέργεια.

Ο Αλισον είχε δύο καλές επεμβάσεις, ωστόσο φέρει τεράστια ευθύνη στο γκολ της Λέστερ. Σε μία φάση που ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες της Λίβερπουλ είχαν λάθος επιλογές, με κατάληξη μία άσχημη πάσα του Φαν Ντάικ προς τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Ο Αλισον αντί να τη διώξει προσπάθησε με προσποίηση να αποφύγει τον Ιεανάτσο, μπερδεύτηκε, ο παίκτης της Λέστερ έκλεψε και πάσαρε στον Γκεζάλ που μείωσε σε 2-1 (63′).

Ο Κλοπ έριξε στο ματς τους Σακίρι, Κεϊτά, αντί των Σαλάχ, Χέντερσον (71′), η Λίβερπουλ κάπως ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.