Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και την δική του ομάδα έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Σιχαίνομαι αυτή την ημέρα. Είμαι χαρούμενος που σε 12 ώρες τελειώνει η 31η Αυγούστου. Πραγματικά τη σιχαίνομαι αυτή την ημέρα. Δεν ξέρω τίποτα και δεν θέλω να ξέρω κάτι. Θέλω να περάσει απλά αυτή η ημέρα. Δεν θέλω να ακούω για εκπλήξεις».

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε επίσης στην κάμερα της Nova:

Για το αν ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. «Το έχουμε ήδη συζητήσει, δεν θέλω να το κάνουμε ξανά. Είναι ξεκάθαρο, πολύ ξεκάθαρο, πως σε μία κανονική κατάσταση, όπου πέρυσι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα, γιατί πραγματικά νικητές είμαστε εμείς, τώρα θα ήμασταν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αλλιώς να παίζεις με τη Βασιλεία, τη Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπενφίκα και αλλιώς να αντιμετωπίζεις άλλες ομάδες. Όμως, λόγω των φανταστικών επιτροπών της Αθήνας, βρεθήκαμε στον δύσκολο δρόμο. Ας τελειώσουμε όμως με αυτές τις κουβέντες, αυτά τα κουτσομπολιά και ας επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».