Το νέο Renault Clio προσφέρεται, μεταξύ άλλων των προσφερόμενων εκδόσεων βενζίνης και ντίζελ,  στην ελληνική αγορά και με τον χαρισματικό σε επιδόσεις και οικονομία καυσίμου,  turbo βενζινοκινητήρα 0.9 TCe με τους 75 ίππους (προδιαγραφών WLTP). 

Ο κινητήρας Energy 0.9 TCe, αποτελεί έναν από τους πιο εξελιγμένους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες νέας γενιάς. Εφοδιασμένος με μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που έχουν εξελιχθεί μέσα από την επιτυχημένη εμπλοκή της Renault με τη Formula 1, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην καθημερινή χρήση.

Η χρήση turbo σε συνδυασμό με το συνολικό σχεδιασμό του κινητήρα, επιτρέπουν στον 0.9 TCe να έχει εξαιρετική ελαστικότητα, προσφέροντας δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, στοιχείο που τον καθιστά ως έναν από τους πιο οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, ευχάριστους αλλά και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες στην κατηγορία του. Με τη διάθεση του κινητήρα σε δύο εκδόσεις απόδοσης (75hp & 90hp), δίνεται η επιλογή στον αγοραστή να αποκτήσει την έκδοση που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του, αλλά και τις οδηγικές του προτιμήσεις. 

Η τιμή της έκδοσης 0.9 Energy TCe 75hp AUTHENTIC EU6 είναι 12.360€.