Από τους πρώτους που επικοινώνησαν με την ΑΕΚ για να εκφράσουν τη χαρά τους για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Πολλά συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ισπανός προπονητής. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε ότι οι 10 από τους 11 παίκτες (πλην του Οικονόμου) που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα εναντίον της Βίντι, ήταν «δικά του» παιδιά.

Στο μεταξύ έντονη είναι η δυσαρέσκεια που υπάρχει στην ΑΕΚ για τις αποβολές του Έλντερ Λόπες και του Μάρκο Λιβάγια. Στους δύο παίκτες δεν πρόκειται να δοθεί «συγχωροχάρτι», όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου. Η περίπτωση του Λόπες θεωρείται πιο «βαριά», γιατί άφησε την ομάδα με παίκτη λιγότερο τη στιγμή που όλα κρέμονταν σε μια κλωστή. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο χρόνος να γιατρέψει τις πληγές, αλλά τα σφάλματα των δύο παικτών θα επανέρχονται στη μνήμη σε κάθε αγώνα που θα χάσουν λόγω τιμωρίας. Και, όπως όλα δείχνουν, η ποινή τους θα είναι τουλάχιστον 2-3 αγωνιστικές.