Ο θρίαμβος της ΑΕΚ και η πρόκριση στους ομίλους του Champions League αμαυρώθηκαν με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή. Πάνω στους πανηγυρισμούς υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών, ο Λιβάγια χτύπησε αντίπαλο (σ.σ. Λάζοβιτς) και είδε την κόκκινη κάρτα του Πολωνού Μαρτσίνιακ.

Είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος σοβαρής τιμωρίας για τον Κροάτη, που ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ, όμως είναι βέβαιο ότι θα στερήσει από την ομάδα την πολύτιμη παρουσία του για τους πρώτους αγώνες της φάσης των ομίλων. Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν επίσης οι Λάζοβιτς και Χουλτ.

«Αυτό που έγινε είναι ότι μπήκαμε να πανηγυρίσουμε και είδαμε έναν παίκτη της Βίντι να έχει πιάσει από τον λαιμό τον Χουλτ. Τον ρώτησα ‘’τι κάνει’’ και στη συνέχεια ακολούθησε μια σύρραξη και έγινε το περιστατικό», ανέφερε ο Μάρκο Λιβάγια για την αποβολή του (πάει για 3 αγωνιστικές τιμωρίας) και συνέχισε μιλώντας έξω από το ΟΑΚΑ «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο πρώτος στόχος της σεζόν επετεύχθη. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά μπροστά μας έχουμε τον Αστέρα και πρέπει να είμαστε και έτοιμοι για τα μεγάλα και δύσκολα ματς που έχουμε μπροστά μας», κατέληξε.

Τόσο ο Λόπες όσο και ο Λιβάγια αναμένεται να τιμωρηθούν από τη διοίκηση με πρόστιμο για να προλάβει στο ξεκίνημα της σεζόν τα κρούσματα απειθαρχίας