Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για σαφή αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς της Τουμπας, εξηγώντας ότι το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τη δική του καλή εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι:

«Δε μπορώ να το χαρώ, γιατί η ομάδα μου έχασε. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη κλάση, μας δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά σταθήκαμε πολύ καλά. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο».

Για το αν άξιζε η ομάδα του κάτι καλύτερο:

«Όταν ο διαιτητής διαμορφώνει το αποτέλεσμα, εννοείται ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεν το πήραμε για αυτόν το λόγο. Ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις και ο Πασχαλάκης. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να την πάρουμε».

Για τις δύο αποκρούσεις του στις προσπάθειες του Ζαμπά και του Σάκχοφ στο πρώτο ημίχρονο:

«Κάνω τα βήματα για να κλείσω την εστία μου, είδα τη μπάλα που πηγαίνει και την απέκρουσα, στην κεφαλιά του Σάκχοφ. Του Ζαμπά, είναι δύσκολη απόκρουση γιατί η μπάλα, βρήκε και σε συμπαίκτη μου. Ευτυχώς είχα τη συγκέντρωση μου και μπόρεσα να κρατήσω το μηδέν».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το σημερινό αποτέλεσμα:

«Ο παράγοντας τύχη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, παίζει τεράστιο ρόλο. Στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χιμπέρνιαν, είχαμε 5-6 τετ-α-τετ αλλά δεν πήραμε την πρόκριση. Σήμερα, το είδατε ότι εύκολα θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και όπως είπα και πριν, ο διαιτητής, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα».