Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Λούκας Μπογέ στη προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή,πρώτη μετά την αναμέτρηση με τη Σέλτικ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αργεντινός εξτρέμ υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε σύνδρομο κοιλιακών. Άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται. Το σίγουρο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του ούτε στον επαναληπτικό της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στους «Κέλτες» (14/8, 21:00 – ΟΑΚΑ).

Φυσικά, εκτός μάχης είναι και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Γιαννούτσος που συνέχισαν τη θεραπεία τους και ακολούθησαν και ατομικά προγράμματα όπως και ο Πέτρος Μάνταλος που, επίσης, υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στην Αθήνα ο Πέδρο Βίτορ, ο 20χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μεσοεπιθετικός της Σπορτ Ρεσίφε που αναμένεται να είναι το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Έχοντας κάνει ταξίδι δύο ημερών, ο ποδοσφαιριστής πήγε για να ξεκουραστεί. Αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Εν τω μεταξύ, με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό στα Social Media, η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει την τεράστια πρόοδο των εργασιών και την τοποθέτηση των κερκίδων στην «Αγιά Σοφιά». Στο φωτογραφικό υλικό φαίνονται οι πρώτες προκατασκευασμένες κερκίδες που τοποθετούνται στην παλιά Θύρα 21. «Τα σκαλοπάτια για τον δικό μας… παράδεισο! Μείνετε συντονισμένοι», γράφει η σχετική ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.