Αφού μας καθήλωσε με το έντονο σασπένς και τη σαρωτική δράση επί σειρά ετών η δημοφιλής αμερικανική σειρά κατασκοπίας «Homeland» θα ολοκληρωθεί το 2019 με μια όγδοη σεζόν, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου Showtimes Ντέιβιντ Νέβινς.

«Δεν θέλω να ακούω τη λέξη «ακύρωση». Ο δημιουργός και παραγωγός (του «Homeland») Αλεξ Γκάζα θα οδηγήσει τη σειρά σε ένα σωστό τέλος», σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Με την ολοκλήρωση της σειράς θα φτάσουν στο τέλος τους και οι περιπέτειες της γνωστής μας διπολικής πράκτορα της CIA Κάρι Μάθεσον, την οποία ενσαρκώνει η Κλερ Ντέινς, και του μέντορά της Σολ Μπέρενσον, τον οποίο ενσαρκώνει ο Μάντι Πατίνκιν.

Η τελευταία σεζόν της σειράς θα αρχίσει να προβάλλεται τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα με το ET Online, ο Πατίνκιν θα συμμετέχει στην τελευταία σεζόν, ενώ ακόμη δεν έχει επιλεχθεί ο τόπος όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

Το «Homeland», που έχει τιμηθεί με τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και οκτώ βραβεία Emmy, μετρά πολλούς διάσημους μεταξύ των φανατικών θαυμαστών της. Ανάμεσά τους είναι και ο τέως Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.