Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στα πρώτα 45 λεπτά,αλλά βελτίωσε πολύ την εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε φύγει με την ισοπαλία από την Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια, η οποία με το γκολ του Ντάρμπισάιρ από το 18′ πήρε τη φιλική νίκη με 1-0. Έλειψε πολύ ο Μουνιέ, διόρθωσε όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την είσοδό του ο Κουρμπέλης, εξαιρετική εικόνα από τον Εμαννουηλίδη, που θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο 10λεπτο, κι αφού πρώτα ο Δώνης είχε δοκιμάσει διάφορα αγωνιστικά σχήματα με πολλές αλλαγές, έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 83` το πλασέ του Εμμανουηλίδη πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, το πλασέ του Πίσπα από τη μικρή περιοχή έφυγε και πάλι άουτ.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Γιόχανσον (66` Μαυρομμάτης), Θεοχάρης (75` Αποστολάκης), Οικονόμου (80` Πίσπας), Κουλιμπαλί (75` Οικονομόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (78` Κουντουριώτης), Στάικος (46` Κουρμπέλης), Κάτσε (66` Τζανδάρης), Δώνης (69` Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46` Σέχου), Ρεγκάκος (46` Μπουζούκης).