Τρεις πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Κόλιν Πάουελ, η Χίλαρι Κλίντον και η Μαντλίν Ολμπράιτ θα εμφανιστούν στη τηλεοπτική σειρά «Madam Secretary» όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Οι τρεις πρώην υπουργοί έχουν ήδη γυρίσει το επεισόδιο, στο οποίο η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς, Ελίζαμπεθ ΜακΚορντ (φανταστικός χαρακτήρας) υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ζητά συμβουλή από τους έμπειρους συναδέλφους της.

Η Ελίζαμπεθ ΜακΚορντ είναι η ικανή και αποφασιστική υπουργός Εξωτερικών, κινητήρια δύναμη της διεθνούς διπλωματίας, η οποία αγωνίζεται με την πολιτική των γραφείων, παρακάμπτει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα διαπραγματεύεται παγκόσμια και εσωτερικά προβλήματα τόσο στον Λευκό Οίκο όσο και στο σπίτι της.

Η Χίλαρι Κλίντον έγραψε στο Twitter ότι το γύρισμα ήταν υπέροχο και ήταν ευτυχής που είδε μερικούς από τους πρώην συναδέλφους της.

Η Μαντλίν Ολμπράιτ είχε εμφανιστεί ξανά στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Η Χίλαρι Κλίντον ήταν υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια της προεδρικής θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, ο Κόλιν Πάουελ κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζορτζ Μπους, και η Ολμπράιτ ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε υπουργός Εξωτερικών τη χώρας, κατά τη διάρκεια της θητείας του Μπιλ Κλίντον.

Οι τρεις πρώην υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς, στις 7 Οκτωβρίου.

Οι σκηνές του επεισοδίου στο οποίο Πάουελ, Κλίντον και Oλμπραϊτ βοηθούν την Ελίζαμπεθ ΜακΚορντ (Téa Leoni) όταν τους ζητάει συμβουλές για το πώς να ανταποκριθεί σε μια εύθραυστη κατάσταση γυρίστηκαν στα μέσα Ιουλίου.