Ο Αντονί Μαρσιάλ αναχώρησε από το Λος Αντζελες και επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να βρεθεί δίπλα στη σύντροφό του στη γέννηση του γιου τους. Ο Μαρσιάλ ζήτησε ειδική άδεια από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος το επέτρεψε, όμως οι σχέσεις τους δεν είναι και στο καλύτερο σημείο. Ο αγγλικός Τύπος σημειώνει μάλιστα πως ο Μουρίνιο δεν τον θέλει στη Γιουνάιτεντ, ενώ και ο Μαρσιάλ έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει. Προς το παρόν, η αγγλική ομάδα συζητά με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για τον Αντε Ρέμπιτς. Ο κροάτης επιθετικός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Μουντιάλ της Ρωσίας.       

Ενίσχυση στην άμυνα θέλει ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Τόμας Τούχελ και, όπως επιβεβαίωσε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, έχει ζητήσει τον Τζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επαφή των σωματείων, απλά γίνονται συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων της Παρί και του ποδοσφαιριστή. Εμείς περιμένουμε, θα συζητήσουμε στη συνέχεια και θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία» είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν. Η Παρί Σεν Ζερμέν, πάντως, ανακοίνωσε χθες πως παραχώρησε τον Κρικόβιακ στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει πως η Σεβίλλη ετοιμάζεται να ανοίξει το ταμείο και να βγάλει 50 εκατ. ευρώ προκειμένου να φέρει στην Ανδαλουσία τον νιγηριανό επιθετικό Βινσέντ Αμπουμπακάρ. Τα 50 εκατ. ευρώ είναι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του η Πόρτο. Επιθετικό θέλει και άλλη μία ισπανική ομάδα, η Βαλένθια, και στόχος της είναι ο Βέλγος Μιτσί Μπατσουαγί της Τσέλεϊ, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ντόρτμουντ.