Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να αναζητά τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται αποφασισμένος να φέρει στο Μπερναμπέου έναν παίκτη που θα μπορεί να έχει την αποτελεσματικότητα του Πορτογάλου.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της «As», ο Πέρεθ θα προσπαθήσει να πείσει τον Εντινσον Καβάνι να αφήσει το Παρίσι και να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Πόσο εφικτό είναι αυτό; Ο ουρουγουανός επιθετικός είναι από τους αγαπημένους παίκτες των οπαδών, οι οποίοι μάλιστα τον στήριξαν σε μια περίοδο ψυχρότητας με τον Νεϊμάρ.

Παράλληλα, ο Νασέρ αλ Κελαϊφί τον θεωρεί έναν από τους πλέον αξιόπιστους επιθετικούς. Ο Καβάνι σημείωσε πέρυσι 40 γκολ σε 48 αγώνες (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ την περίοδο 2016-2017 πέτυχε 49 σε 50 παιχνίδια. Ο Καβάνι δεν θα ζητούσε από μόνος του να αποχωρήσει από το Παρκ ντε Πρενς, αυτό όμως θα μπορούσε να συμβεί μόνο με μια καλή προσφορά από τη Ρεάλ. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα η Παρί θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από 100 εκατ. Πάντως ο Καβάνι έχει ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο, το οποίο αγγίζει τα 12 εκατ. ετησίως.

Αρκετή ίντριγκα περιέχει πάντως ένα μεταγραφικό σενάριο που παρουσιάζει ο ιταλικός Τύπος και αφορά τη μετακίνηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη Γιουβέντους στη Μίλαν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μίλαν δεν θέλει να δώσει τα 60 εκατ. ευρώ που ζητεί η Γηραιά Κυρία, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ανταλλαγή με τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Η Μίλαν θα γλίτωνε από ένα υψηλό συμβόλαιο, ενώ η Γιουβέντους θα είχε πάλι μια αξιόπιστη λύση στην άμυνα.

Σε ό,τι αφορά τη Μίλαν, να σημειώσουμε πως ο Λεονάρντο επέστρεψε και όπως ανακοινώθηκε θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Η επόμενη κίνηση της νέας διοίκησης των Ροσονέρι είναι η θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Ιβάν Γκαζίδης, ο οποίος σκέπτεται να εγκαταλείψει το Βόρειο Λονδίνο ύστερα από δέκα χρόνια παραμονής στην Αρσεναλ.