Οι μουσικοί των Abba, Μπιόρν Ουλβέους και Μπένι Άντερσον εξακολουθούν να τρέφουν ελπίδες για μία εκπληκτική, σύντομη επανένωση με τις πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες του συγκροτήματος, Ανιέτα Φέλτσκογκ και Άνι-Φριντ Λίνγκσταντ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Εκπληκτική χαρακτηρίζουν οι δύο τραγουδοποιοί τη συνάντηση που είχαν με τις δύο πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες την άνοιξη για την εγγραφή δύο νέων τραγουδιών. «Συναντηθήκαμε στο στούντιό μου στην Στοκχόλμη και γράψαμε τα τραγούδια. Ήταν υπέροχο», δήλωσε ο πιανίστας Άντερσον στην Κυριακάτικη Welt με τον Ουλβέους να πρόσθεσε: «Ένιωσα καλά».

Τα νέα τραγούδια θα είναι μέρος μίας πιλοτικής περιοδείας που έχει προγραμματιστεί για το 2019, όπου οι μουσικοί των Abba θα εμφανιστούν στη σκηνή σαν avatar. Τα νέα τραγούδια δημιουργήθηκαν ειδικά γι αυτό το πρότζεκτ. Πέρασαν περισσότερα από 35 χρόνια από τον χωρισμό τους, το 1982, και η επανένωση στο στούντιο τους έκανε καλό. «Μόνο εμείς και η μπάντα», δήλωσε ο Άντερσον, ωστόσο δεν πιστεύει ότι θα δημιουργήσουν περισσότερα τραγούδια, αλλά δεν θέλει να το αποκλείσει. «Μόνο αν χρειαστεί να κάνουμε περισσότερα τραγούδια για την παράσταση με τα avatar, τότε ίσως αυτό να συμβεί», δήλωσε στην εφημερίδα.

Πάντως τα πρώην μέλη του συγκροτήματος δεν δείχνουν πρόθυμα να επανενωθούν και προτιμούν να αφήσουν τις παραστάσεις στα avatar, ωστόσο διατηρούν μια πιθανότητα ανοιχτή. «Δεν θα το κάνουμε, αλλά έχουμε πάντα το δικαίωμα να αλλάξουμε γνώμη».