Ο ΠΑΟΚ έδωσε χθες το έκτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, παρουσιάζοντας ξανά ένα προβληματικό πρόσωπο όσον αφορά την αμυντική του λειτουργία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δείξει πως ψάχνει ακόμα χημεία στα μετόπισθεν, με τον Χατσερίντι να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα στον ρόλο που του έχει αναθέσει ο ρουμάνος τεχνικός.

Χθες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα από την Αντβέρπ με 3-1, έχοντας αρκετά προβλήματα απέναντι στους γρήγορους επιθετικούς των Βέλγων.

Αυτό το 4-2-3-1 που εφάρμοσε ξανά ο Λουτσέσκου μπορεί να προσέφερε στον ΠΑΟΚ κίνηση στην επίθεση, όπου οι Ουάρντα, Ζαμπά και Λάμπρου έβρισκαν τρόπους να γίνουν απειλητικοί, όμως από την άλλη τον άφηνε γυμνό στα μετόπισθεν. Οπου οι βαρείς Χατσερίντι και Μαλεζάς βρίσκονταν σε πολλές περιπτώσεις εκτεθειμένοι.

Τα γκολ της Αντβέρπ πέτυχαν οι Οπαρέ (16′), Μπολινγκί (45′) και Οβούσου (59′), ενώ για τον ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει στο 33′ ο Λάμπρου με πολύ ωραία προσπάθεια.

Κίνηση για Γουίλιαν

Η απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για μια ποιοτική προσθήκη στον άξονα είναι δεδομένη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν καταλήξει όπως φαίνεται στον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Γουίλιαν, για τον οποίο υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από τη Βραζιλία, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να προσφέρει 2,7 εκατομμύρια ευρώ στη Φλαμένγκο για να κάνει δικό του τον δυναμικό χαφ, που αποτελεί επιλογή του Λουτσέσκου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου του Βορρά.