Οι δύο Πρώτες Κυρίες μαγνήτισαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα, με τα φλας των φωτογράφων να είναι συνεχώς στραμμένα πάνω τους.

Η Μελάνια Τραμπ και η Μπριτζίτ Μακρόν εξακολουθούν να παραδίδουν μαθήματα κομψότητας με τις στιλιστικές τους επιλογές. Τι επέλεξαν όμως να φορέσουν οι Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και των ΗΠΑ στη σύσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βέλγιο;

Η Μπριτζίτ Μακρόν είναι γνωστή για την αδυναμία που έχει στο γαλλικό οίκο μόδας, Louis Vuitton. Τίμησε λοιπόν για ακόμη μια φορά τον αγαπημένο της οίκο, φορώντας ένα σικάτο κοστούμι. Το σακάκι με μια κατάλευκη απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες στο γιακά και τα κουμπιά ταίριαξαν απόλυτα με το μαύρο παντελόνι και αγκάλιασαν υπέροχα το σώμα της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες στιλέτο γόβες και ένα μαύρο μικρό τσαντάκι.

Η Μελάνια Τραμπ με τη σειρά της επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο, ημιδιάφανο μίντι φόρεμα σε Α-γραμμή από τον Elie Saab. Τα λευκά κεντήματα πάνω στο φόρεμα έκλεψαν την παράσταση. Συνδύασε το φόρεμά της με μπεζ γόβες Christian Louboutin.

Οι ενδυματολογικές επιλογές των δυο πρώτων κυριών ήταν ασυναγώνιστες, ενώ η καθεμία ξεχώρισε για το ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ που ταίριαζε απόλυτα στο ύφος και την προσωπικότητά της.

Το σίγουρο είναι πως όλοι ανυπομονούν να δουν την επόμενη κοινή εμφάνιση των δυο κυριών που γράφουν ιστορία με το στιλ και την κομψότητά τους.