Εχεις βγει το πρώτο ραντεβού, είσαι κατενθουσιασμένη με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και μόλις φτάνει η απόδειξη στο τραπέζι, σου λέει να πληρώσετε ξεχωριστά. Ο κόσμος γύρω σου γκρεμίζεται και ξέρεις ήδη πως δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού για εσάς.

Τα ήθελες και τα έπαθες, αφού δεν προνόησες να ρωτήσεις τι ζώδιο ήταν!

Δεν έχουν όλα τα ζώδια την ίδια σχέση με τα λεφτά μη το ξεχνάς, άλλοι θα σου προσφέρουν τον ουρανό με τα άστρα, κι άλλοι δυσκολεύονται να βάλουν το χέρι τους βαθιά στη τσέπη!

Ο Κριός δεν είναι σίγουρα τσιγκούνης. Θέλει να περνάει καλά και δε θα σκεφτεί λεπτό τα λεφτά που θα ξοδέψει μπροστά στη διασκέδαση και την ικανοποίηση που ψάχνει.

Ο Ταύρος αν και είναι ζώδιο που λατρεύει την άνεση και την πολυτέλεια, δε συμπαθεί και τόσο την ιδέα της σπατάλης. Οταν θα έχει την οικονομική άνεση σίγουρα θα βγει έξω και θα το κάψει, αν όχι και το σπιτάκι του μια χαρά είναι.

Ο Δίδυμος δε θεωρείται τσιγκούνης, αλλά το σκεπτικό του και οι απόψεις μπορεί και να παρεξηγηθούν. Πιστεύει στην αυτονομία του καθενός και θεωρεί το κέρασμα «ξεπερασμένο». Θα σε κεράσει σίγουρα στο πρώτο ραντεβού, αλλά δε θα σε κακομάθει κιόλας.

Ο Καρκίνος είναι ρομαντικός, ευαίσθητος και παραδοσιακός, οπότε ξέρεις από τώρα ότι το δείπνο σας είναι κερασμένο από εκείνον. Είναι ένας σωστός «κύριος» και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της γοητείας του.

Ο Λέων θέλει να ζήσει τη ζωή του. Ακόμη κι αν τα οικονομικά του δεν είναι και στα καλύτερά τους, θα βγει και θα ξοδέψει ότι έχει για να περάσει καλά με την παρέα του.

Ο Παρθένος έχει τους ενδοιασμούς του στα οικονομικά ζητήματα. Αγχώνεται πολύ για το πώς θα τα διαχειριστεί και κάνει τα πάντα για να μη ξεπεράσει τα όρια. Αν δε σε κεράσει, μην παρεξηγηθείς έχει κι αυτός τα ζόρια του.

Ο Ζυγός δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα λεφτά. Μπορεί να μην έχει δεκάρα στο πορτοφόλι, αλλά σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις καλά, αρκεί να του δώσεις την ευκαιρία. Οταν δε τα οικονομικά του είναι στα χάι τους, τότε θα σου προσφέρει τα πάντα.

Ο Σκορπιός τα πάει πολύ καλά με τα λεφτά. Είναι σαν κινούμενο κομπιουτεράκι, αφού έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Ξέρει από πριν που θα σε πάει και πόσα θα ξοδέψει, ενώ το κέρασμα θεωρείται αυτονόητο.

Ο Τοξότης δε δίνει πολύ σημασία στα λεφτά. Είναι όμως λίγο επιπόλαιος με τα οικονομικά και μπορεί να τον παρεξηγήσουν εύκολα, αφού μπορεί όταν έρθει ο λογαριασμός στο τραπέζι, εκείνος να λείπει.

Ο Αιγόκερως ναι είναι τσιγκούνης. Εχει όλα του τα έξοδα υπολογισμένα και οποιαδήποτε μεταβολή μπορεί να του χαλάσει το πρόγραμμα. Ο έλεγχος του δεν είναι κακοπροαίρετος, απλώς στοχεύει στο να εκπληρώσει τους στόχους του.

Ο Υδροχόος έχει μια συμπεριφορά που θα περίμενες από ένα Δίδυμο, όσον αφορά τα λεφτά. Είναι ανάλογα με τα κέφια του. Αλλοτε θα έχει όρεξη να σε κεράσει, κι άλλοτε προτιμά να πληρώσετε ο καθένας ξεχωριστά. Εξαρτάται σε τι μέρα θα τον πετύχεις.

Ο Ιχθύς ξέρει να περιποιείται το άλλο του μισό. Είναι πάντοτε προετοιμασμένος, αφού έχει γεμάτο το πορτοφόλι του και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το δεύτερο ραντεβού το έχει στο τσεπάκι.