To Survivor, το παιχνίδι επιβίωσης που προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δείκτες του ΣΚΑΙ, βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος. Ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρισε μόλις ένα βήμα πριν τον ημιτελικό.

Μετά από πέντε μήνες στον Αγιο Δομίνικο, ο πρώην παίκτης των μαχητών και αργότερα παίκτης των Survivors αποχαιρέτισε την παραλία που ήταν το σπίτι του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και επέστρεψε στην πατρίδα του την Ελλάδα.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, η οικογένεια του περίμενε τον παίκτη του Survivor να επιστρέψει. Ανάμεσά τους η μητέρα του και η πανέμορφη σύζυγός του.

Ηδη κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του παιχνιδιού, ήταν αισθητή η απώλεια πολλών κιλών από όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο διάσημο παιχνίδι της επιβίωσης. Το ίδιο συνέβη και με το Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος αποκάλυψε πως μέσα στο παιχνίδι έχασε 20 κιλά.

Μένουν τέσσερις ακόμη παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, η Βιργινία Δικαιούλια και ο Ηλίας Γκότσης. Απομένει ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 2018.