Είναι μόλις πέντε χρόνων και η Νορθ, κόρη του ράπερ Κάνιε Γουέστ και της σταρ των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της.

Ο πολυτελής ιταλικός οίκος μόδας Fendi κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της σειράς #MeandMyPeekaboo προς τιμήν της 10ης επετείου της τσάντας Peekaboo. Για την προώθηση της τσάντας επέλεξε τις τρεις γενιές της οικογένειας Καρντάσιαν. Την 62χρονη Κρις Τζένερ, την 37χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και την 5χρονη εγγονή της Νορθ Γουέστ.

Για την εκστρατεία χρησιμοποιήθηκαν οικογενειακές φωτογραφίες των τριών μελών του επιτυχημένου ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν στο Λος Αντζελες.

«Στην περίπτωση των Καρντάσιαν είναι πως πρόκειται για τρεις πολύ δυνατές γυναίκες, με ισχυρές προσωπικότητες», δήλωσε η διευθύντρια δημιουργικού των αξεσουάρ του οίκου Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι, στην Daily Women’s Wear. Και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια οικογένεια, η οποία είναι γνωστή για την παρουσία της σε ριάλιτι εκπομπές, αλλά θέλαμε να φέρουμε μια πιο οικεία πλευρά τους στο τραπέζι».

Υπογράμμισε επίσης ότι αυτή η συνεργασία ήταν φυσική επιλογή για την Fendi, δεδομένης της στενής φιλίας που διατηρεί ο οίκος με τον σύζυγο της Κιμ, Κάνιε Γουέστ από το 2009. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας συνοδεύονται από μια ταινία μικρού μήκους, «ντυμένη» με τη μουσική από το τραγούδι του Κάνιε «Love Lockdown».

Αν και η Νορθ θα είναι πρωτάκι στο σχολείο, είναι ήδη έμπειρη μπροστά στις κάμερες, αφού μόλις στους 13 μήνες της ζωής της έκανε σόλο εμφάνιση για το CR Fashion Book φορώντας ρούχα Chanel, ενώ βρέφος ακόμα πόζαρε μαζί με τους γονείς της για την Vogue.