Η Αννα Βίσση τραγούδησε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Οπως σε κάθε εμφάνιση και συναυλία της διάσημης τραγουδίστριας, έτσι και τώρα το μαγαζί ήταν γεμάτο με θαμώνες που της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και θέλησαν να διασκεδάσουν με τις ερμηνείες της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο όμως, που η Αννα Βισση είναι τόσο αγαπητή στο κοινό που την ακολουθεί πιστά για χρόνια, μιας και η ίδια είναι πολύ επικοινωνιακή και φιλική μαζί του.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο seleo.gr, η τραγουδίστρια άρχισε να μιλάει με διάφορους θαμώνες του μαγαζιού, ένας εκ των οποίων καθόταν στο πρώτο τραπέζι και τη χαιρέτισε στα αγγλικά.

Η Αννα Βίσση έσπευσε αμέσως να το ρωτήσει από πού είναι, αλλά δεν περίμενε την απάντηση που θα δεχόταν, όταν εκείνος της απάντησε από τη «Μακεδονία».

Η τραγουδίστρια με τη σειρά της, του απάντησε ήρεμα κι ευγενικά, χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση και αντιδράσεις, λέγοντας: «Κάποιο λάθος κάνεις, φίλε μου. Μάλλον εννοείς κάτι άλλο.»

Η απάντηση της τραγουδίστριας κρίθηκε από πολλούς ως αποστομωτική.

Παρατηρήθηκε πάντως πως το νυχτερινό μαγαζί είχαν επιλέξει για τη διασκέδασή τους κι άλλοι θαμώνες από τα Σκόπια, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα πολυτελή παρκαρισμένα αυτοκίνητα με βουλγαρικές πινακίδες που βρίσκονταν έξω από το κέντρο.