«Reforming Meaning» (Αναμορφώνοντας το νόημα). Μια σειρά φωτογραφιών από τον Μάικλ Γιάντζεν που διερευνά τη σχέση μεταξύ πληροφορίας και νοήματος αυτής της πληροφορίας. Το κάνει παραμορφώνοντας το αρχικό αντικείμενο και δίνοντας πολλές διαφορετικές πιθανές ερμηνείες του.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής εξερευνά επίσης το πως η αρχική ιδέα μπορεί να «επανερμηνευτεί» ως ένα καινούργιο όλον, το οποίο αποτελείται από διάφορα στρώματα παραμορφωμένων εκδοχών των αρχικών οδικών σημάτων.

Με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ο Γιάντζεν φωτογράφισε διάφορα οδικά σήματα στους αμερικανικούς δρόμους, μαζί με το φυσικό περιβάλλον τους. Στη συνέχεια, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα απομόνωσε από το περιβάλλον τους. Ακολούθως, προχώρησε σε πολλά αντίγραφα των οδικών σημάτων και τοποθέτησε τα αντίγραφα το ένα πίσω από το άλλο, πάλι στο τοπίο του αρχικού σήματος. Κάθε αντίγραφο -εκτός του πρώτου- ήταν ελαφρά πιο μεγεθυμένο από αυτό που προηγείτο, και ήταν παραμορφωμένο με διαφορετικό τρόπο. Μόνον η πρώτη εικόνα του κάθε αρχικού οδικού σήματος δεν ήταν παραμορφωμένη, για να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς.

Τα «οδικά σήματα» του Μάικλ Γιάντζεν δεν έχουν καμία πρακτική χρησιμότητα για τον οδηγό. Οδηγούν, όμως, το μυαλό σε καινούργια μονοπάτια «κατανόησης» ενός νοήματος. Οι λεζάντες που έδωσε ο ίδιος στις φωτογραφίες της σειράς είναι ενδεικτικές: παραδείγματος χάρη, ένα οδικό σήμα του Γιάντζεν δηλώνει «Only, Only, Only, Only». Ενα άλλο καλεί τον οδηγό να «Curve Right». Ενα τρίτο αναρωτιέται «Which way?».