Πρώτα σώζεις την παρτίδα και μετά την κερδίζεις. Σε πλειστηριασμό βγήκε μέρος των εγκαταστάσεων της ΑΕΚ στα Σπάτα, αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης πλειοδότησε στη χθεσινή διαδικασία καταβάλλοντας 3,5 εκατ. ευρώ και πλέον είναι έτοιμος να προικίσει την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός ανήρ της Ενωσης έχει αγοράσει και γειτονική έκταση 70 στρεμμάτων οραματιζόμενος τη δημιουργία μιας κιτρινόμαυρης πολιτείας στην περιοχή, η οποία θα περιλαμβάνει στις υποδομές της και ξενώνες για την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες.

Πώς έφτασε όμως να κινδυνεύει η ΑΕΚ να χάσει μέρος των εγκαταστάσεων στα Σπάτα; Το αθλητικό κέντρο της Ενωσης είχε κατασκευαστεί από τη Μεσογαία ΑΕ που ανήκε στον Νίκο Νοτιά. Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ είχε χειριστεί το θέμα της χρηματοδότησης, αλλά μετά την απεμπλοκή του από την ομάδα προέκυψαν μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Ακολούθησε λοιπόν ο πλειστηριασμός, με τον Μελισσανίδη να αναλαμβάνει δράση για να προικίσει την ΑΕΚ πιθανότατα με δωρεά.

Ξανά δανεικός στη Λαμία

Επισημοποιήθηκε χθες η παραχώρηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στη Λαμία για ακόμη έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο 26χρονος δεξιός μπακ δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ενωσης που αναχώρησε για το Κίελτσε της Πολωνίας.

Κατά τ’ άλλα συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Από τους περσινούς κατόχους έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους περισσότεροι από 5.000.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως από την Τετάρτη 11 Ιουλίου θα συνεχιστεί η διάθεση για το σύνολο των ελεύθερων θέσεων.