Οι πρωταγωνιστές του «Game of Thrones» γιόρτασαν με «αποχαιρετιστήριο» πάρτι τη λήξη των γυρισμάτων της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Βρισκόμαστε έναν περίπου χρόνο μακριά από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της τηλεοπτικής σειρά της HBO «Game of Thrones» που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο.

Μιας και το επίσημο τέλος της σειράς πλησιάζει, η παραγωγή οργάνωσε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για το καστ. Το παρόν έδωσαν πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς όπως ο Κιτ Χάρινγκτον, ο Τζέικομπ Αντερσον, ο Τζον Μπράντλεϊ, ο Αλφι Αλεν, η Μέισι Γουίλιαμς, Μπεν Κρόμπτον και πολλοί άλλοι.

Δίπλα στο κόκκινο χαλί που υποδεχόταν τους διάσημους καλεσμένους της σειράς, είχε στηθεί μια μπάντα ντυμένη με μαύρα δερμάτινα, ενώ έπαιζε δυνατά τα τύμπανα.

Στη συνέχεια, οι πρωταγωνιστές και ολόκληρη η ομάδα της σειράς, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε ξέφρενους ρυθμούς. Φυσικά, το χαρακτηριστικό τραγούδι της έναρξης της σειράς ακουγόταν στη διαπασών.

Στη σκηνή ανέβηκε και το συγκρότημα Snow Patrol και ερμήνευσε live το τραγούδι «Bear and the Maiden Fair» που είχε ακουστεί στη τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.