Νεκρός βρέθηκε την Τρίτη ο 59χρονος μεγαλύτερος γιος της διάσημης τραγουδίστριας, Τίνα Τάρνερ στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Σύμφωνα με το People.com αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο γιος της ερμηνεύτριας.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει άλλα τρία παιδιά. Ο Γκρεγκ Τέρνερ ήταν ο πρωτότοκος γιος της τραγουδίστριας που είχε αποκτήσει στα 18 της χρόνια μαζί με το σαξοφωνίστα Ρέιμοντ Χιλ. Αργότερα παντρεύτηκε το συνεργάτη της Αικ Τέρνερ.

Η τραγουδίστρια, σε συνέντευξη της στη Οπρα το 2005, ομολόγησε τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, Αικ. Παραδέχτηκε το πόσο ευαίσθητος ήταν ο γιος της, ο οποίος την είχε δει να κακοποιείται: «Εβλεπαν τα μαυρισμένα μάτια. Τα παιδιά του Αικ ποτέ δεν αντέδρασαν. Αλλά ο μεγαλύτερος γιος μου, ο Γκρεγκ, ήταν πολύ συναισθηματικό παιδί. Κοιτούσε πάντα χαμηλά, με στενοχώρια στα μάτια του. Μια μέρα που τσακωνόμουν με τον Αικ, ο Κρεγκ χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε αν είμαι καλά.»

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση από την πλευρά της Τίνα Τάρνερ για το θάνατο του γιου της.