Ο Ιούλιος έφτασε, η καλοκαιρία και για την ακρίβεια ο καύσωνας επέστρεψε και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ζώδια;

Θα είναι ευνοϊκός ο Ιούλιος για αυτά ή θα περάσουν από σαράντα κύματα;

Ο Κριός δε θα περάσει έναν εύκολο Ιούλιο. Το παρελθόν του επιστρέφει και πρόσωπα επανέρχονται στο προσκήνιο. Εξελίξεις έρχονται στην προσωπική του ζωή, ενώ μπορεί να απομακρυνθεί λίγο από φίλους, ακόμη και από την ίδια του τη δουλειά.

Ο Ταύρος θα κληθεί να πάρει κάποιες αποφάσεις. Συνεργασίες μπορεί να μην έχουν την επιθυμητή έκβαση και ρήξεις βρίσκονται προ των πυλών. Θες να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, αλλά δε μπορείς να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Τόλμησε να μιλήσεις για τη σχέση που σε απασχολεί.

Ο Δίδυμος υποδέχεται τον Ιούλιο με μετακινήσεις. Οφείλει να είναι προσεκτικός στα οικονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα βρεθεί αντιμέτωπος με αλλαγές πλάνων, αφού θα αλλάξει τις ημερομηνίες και προορισμούς των διακοπών του. Θα ταλαιπωρηθεί λίγο, αλλά θα τα βγάλει πέρα.

Ο Καρκίνος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αποχωρισμούς. Θα πάρει αρκετές αποφάσεις για τη ζωή του. Ο Ιούλιος τον προκαλεί να τεστάρει αν είναι ο εαυτός του ή αν χρειάζεται επειγόντως να αλλάξει γραμμή πλεύσης και να αρχίσει να εκφράζεται ως γνήσιος συναισθηματικός Καρκίνος.

Ο Λέων βρίσκεται σε αναστάτωση και δε μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση με σύνεση. Θα κλειστεί στον εαυτό του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν προκύψει η ευκαιρία για μια νέα αρχή ότι πρέπει να την αρνηθεί. Απλά δεν πρέπει να επαναπαυτεί, νομίζοντας πως θα διαρκέσει για πάντα.

Ο Παρθένος θα περάσει «ζάχαρη» τον Ιούλιο, θα περάσει σχετικά ομαλά ο καλοκαιρινός μήνας για αυτόν. Θα ψάξει ήρεμα κι ωραία τον προορισμό που θα αποδράσει και μάλιστα θα το κάνει το πρώτο κιόλας δεκαήμερο. Ωστόσο, αν προσγειωθεί στην πραγματικότητα θα δει πως ίσως δεχτεί επιθέσεις από τρίτους, γι’ αυτό οφείλει να προφυλαχτεί.

Ο Ζυγός είναι θαρραλέος και δέχεται τις αλλαγές με πυγμή. Η προσωπική του ζωή έχει άρωμα παρελθόντος, αφού θα προκύψει κάποιο πισωγύρισμα. Θα προσέξει τις συμβουλές που θα ακούσει και θα δώσει σημασία σε αυτές που πραγματικά αποσκοπούν στο καλό του.

Ο Σκορπιός θα κλείσει υποθέσεις που το ταλαιπωρούν και θα ανακουφιστεί αρκετά. Ωστόσο, οι συγκρούσεις δε θα λείψουν από τη ζωή του αυτό τον καιρό, αλλά θα πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα σταθεί μπροστά σε όλα.

Ο Τοξότης θα αντιμετωπίσει αλλαγές στα οικονομικά του, αλλά και σε ζητήματα υγείας προσώπων που τον περιβάλλουν. Πρέπει όμως, να είναι ανοιχτός και προσεκτικός προς κάθε κατεύθυνση. Οφείλει να προστατευτεί και να σταματήσει να εκτίθεται τόσο.

Ο Αιγόκερως και οι διαπροσωπικές του σχέσεις επηρεάζονται σημαντικά. Είναι η εποχή του ξεκαθαρίσματος για αυτόν και θα δει ποιοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλάι του και ποιοι όχι. Ο ρόλος του ίσως και να αλλάξει, αλλά μήπως πρέπει να δώσει λίγο χώρο και στους άλλους;

Ο Υδροχόος πρέπει να συμμαζέψει τον ενθουσιασμό του και να ανασυνταχθεί. Η κούραση, τα νεύρα κι ο εκνευρισμός δε θα λείψουν, αλλά καλό είναι να κρατήσει αποστάσεις από το περιβάλλον του, ώστε να έχει το χρόνο να ηρεμήσει.

Ο Ιχθύς θα δώσει μεγάλο βάρος της προσοχής του στον εργασιακό του χώρο. Η υγεία θέλει προσοχή και πρέπει να φροντίσει λίγο παραπάνω τον εαυτό του. Στα προσωπικά του δε θα αφήσει υποθέσεις να πλανώνται στον αέρα. Ωρα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.