Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας δημιούργησαν προβλήματα στην αποστολή του Μεξικού, καθώς αρκετά μέλη της, μεταξύ αυτών ο προπονητής Χουάν Κάρλος Οσόριο και αρκετοί ποδοσφαιριστές, ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Τα προβλήματα άρχισαν μετά το πρώτο ματς με τη Γερμανία στη Μόσχα, αλλά η ζημιά έγινε στο Ροστόφ (για τον αγώνα με τη Νότια Κορέα), μια περιοχή στην οποία επικρατούσε αρκετή ζέστη και σε συνδυασμό με τα κλιματιστικά έφερε τα ανεπιθύμητα συμπτώματα.

Μεταγραφή

Ως γνωστόν, η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Αρσεναλ θεωρείται κλεισμένη. Ο διεθνής μπακ αφήνει την Μπουντεσλίγκα για την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να έχουμε και ανακοινώσεις.

Απορία

Μια ερώτηση να κάνω: η προσθήκη του Ματιάσεβιτς στην ΑΕΚ είναι ή όχι καπέλο στον Νίκο Λυμπερόπουλο; Οπως και να ‘χει, πολλοί διευθυντές μαζεύτηκαν και σίγουρα ο Λύμπε ένα μήνυμα πρέπει να το λάβει.

Ταυτισμένος με τον Λεβαδειακό

Ξεπήδησε από τον ΠΑΟΚ, θήτευσε στον Πανθρακικό, έπαιξε Γιουρόπα Λιγκ με τον Αστέρα Τρίπολης, έγινε πρωτευουσιάνος με Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά στη συνείδησή μου ο Γιώργος Ζησόπουλος έχει ταυτιστεί περισσότερο με τον Λεβαδειακό. Οπότε δεν αιφνιδιάστηκα όταν γνωστοποίησαν χθες οι Βοιωτοί ότι ο 34χρονος στόπερ (και αμυντικό χαφ) προετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στους Πράσινους (παρεμπιπτόντως ανακοινώθηκαν και οι μεταγραφές του επιθετικού Μιχάλη Μπαστακού και του μέσου Λόπεζ Παράντας). Από τις 300 συμμετοχές του άλλωστε στη Superleague οι 157 καταγράφηκαν με τη φανέλα του Λεβαδειακού (όπως και τα επτά από τα οκτώ γκολ του).

«Τσινάει» ο πατέρας!

Στην ΑΕΚ περίμεναν τον Εζέκιελ Πόνσε στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Οπως πληροφορούμαι, το πρόβλημα στην υπόθεση είναι ο πατέρας του αργεντινού φορ! Δείχνει να εμφανίζεται διστακτικός στο να μετακομίσει ο γιος του στην Ελλάδα. Και εκτιμά πως εφόσον δεν βιαστεί, ο Πόνσε θα έχει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα. Ολα αυτά είναι, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, ο βασικός λόγος της «εμπλοκής» που έχει παρουσιάσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Επένδυση του Παϊρότζ στη Μεσσηνία!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο διήμερο προκειμένου να τελειώσει το deal με τον Αλαφούζο για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα περιοριστεί μόνο στα ποδοσφαιρικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου της Μεσσηνίας, ο Ταϊλανδός έχει προχωρήσει συζητήσεις για μια τεράστια επένδυση στην ευρύτερη περιοχή, μια επένδυση που έχει να κάνει με το real estate. Κάτι, βέβαια, που θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση που πράγματι ο Πιεμπονγκσάντ πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Tο συμβόλαιο της ζωής του

Τα πρώτα «άντα» της ηλικίας του συμπλήρωσε τον περασμένο Μάιο ο Νικολά Ντιγκινί και έχοντας ολοκληρώσει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του (10 γκολ, 7 ασίστ με τον Ατρόμητο) η επαγγελματική του στόχευση ήταν ξεκάθαρη. Ηθελε – όπως μαθαίνω – να εξαργυρώσει τις επιδόσεις του υπογράφοντας το πλέον επικερδές συμβόλαιο της καριέρας του. Προερχόμενος από την Γ’ Γαλλίας (παλαιότερα θήτευσε και στη Ligue 2) είχε αποκτηθεί από τον Πανθρακικό με ετήσιες απολαβές κοντά στις 50.000 ευρώ το 2014. Με τον Ατρόμητο (2016-18) το κασέ του έγινε εξαψήφιο (πάνω από 100.000 ευρώ) και στα τελειώματα της περσινής περιόδου άρχισε να προτείνεται σε διάφορες ομάδες, αποζητώντας να σπάσει και το φράγμα των 200.000 ευρώ. Γι’ αυτό έφτασε μέχρι και στο Ισραήλ για συζητήσεις με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, πριν συμφωνήσει τελικά με τον Αρη. Και ελπίζει να του βγει σε καλό η απόφασή του, άρα να εισπράξει τα χρήματα που συμφώνησε.