Για διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται η ΑΕΚ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, αποκτώντας φορ αλλά και στόπερ. Για το θέμα του επιθετικού ο Εζέκιελ Πόνσε προβάρει ήδη τα κιτρινόμαυρα, αφού η συμφωνία μεταξύ της Ενωσης και της Ρόμα έχει «κλειδώσει». Ο 21χρονος Αργεντινός θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την ΑΕΚ να διατηρεί οψιόν για την αγορά του που θα φτάνει στα 7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πόνσε είναι πιθανό μέχρι αύριο να βρίσκεται στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Ετσι ώστε τη Δευτέρα να αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για το Κίελτσε της Πολωνίας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εξελίξεις υπάρχουν και για το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ενωση έχει καταλήξει στον «εκλεκτό» για την αντικατάσταση του Βράνιες. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάριο Οικονόμου, τον έλληνα διεθνή αμυντικό που ανήκει στην Μπολόνια. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει δουλευτεί από μεριάς ΑΕΚ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και όλα δείχνουν πως ο Οικονόμου θα φορά για τη νέα σεζόν τα κιτρινόμαυρα. Επίσης ως δανεικός, με τον Δικέφαλο να διατηρεί οψιόν αγοράς που σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» θα είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

«Πρώτη» στα Σπάτα

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει σήμερα η ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους να συγκεντρώνονται στα Σπάτα στις 19.00. O Mαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του έχουν ενημερώσει τους παίκτες για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί μέχρι και τη Δευτέρα, μιας και πέρα από προπονήσεις θα υπάρξουν ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά. Προκειμένου η ομάδα να αναχωρήσει για την Πολωνία και να ανεβάσει στροφές, στο διάστημα της παραμονής της στο Κίελτσε, για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι.