Τέλειωσαν τα ψέματα, η Πανσέληνος έφτασε την Πέμπτη 28 Ιουνίου και φέρνει μαζί της εκπλήξεις και ανατροπές. Ποια ζώδια θα επηρεαστούν και ποια θα παραμείνουν αλώβητα από το στόχαστρο του Αιγόκερου;

Ο Κριός είναι στο σωστό δρόμο, αφού η Πανσέληνος τον επηρεάζει θετικά. Ακόμη κι αν νιώθεις πιο ευάλωτη από ποτέ, η επαγγελματική σου πορεία βρίσκεται σε καλό δρόμο, δε μπορούμε να πούμε το ίδιο βέβαια και για τα προσωπικά σου ζητήματα, γι’ αυτό προσοχή!

Ο Ταύρος είναι αρκετά προβληματισμένος σήμερα και θα μπει σε σκέψεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού τα οικονομικά σου επιτρέπουν να ξεκινήσεις να οργανώνεις τις καλοκαιρινές στο διακοπές. Στα προσωπικά σου ετοιμάσου για απότομη προσγείωση.

Ο Δίδυμος παθαίνει μια μανία αλλαγής. Θα προσπαθήσεις να βρεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και μάλιστα θα το καταφέρεις, μιας και τα προσωπικά σου το επιτρέπουν. Η αποψινή βραδιά δε θα περάσει ανεκμετάλλευτη!

Ο Καρκίνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η διάθεσή του βρίσκεται στα ύψη. Τα οικονομικά του πετάνε και υπάρχει ενδεχόμενο για νέες προτάσεις και συνεργασίες. Τα προσωπικά σου βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ο Λέων δουλεύει πολύ και αυτό τον επηρεάζει. Δείγματα πίεσης, υπερκόπωσης του στέλνουν μηνύματα για επείγουσα ξεκούραση. Άσε τη δουλειά και τις υποχρεώσεις στην άκρη σήμερα και πέρασε λίγο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο Παρθένος θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές εκπλήξεις. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού όλες οι εξελίξεις είναι ευχάριστες. Θα περάσει χρόνο με την οικογένεια, ενώ τα οικονομικά του ενδέχεται να βελτιωθούν.

Ο Ζυγός θα επηρεαστεί σε οικογενειακά ζητήματα. Ο χρόνος με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου χαρίσει στιγμές γαλήνης, ενώ κάποιες απροσδόκητες υποχρεώσεις θα σου κόψουν τα φτερά και θα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Ο Σκορπιός θα επηρεαστεί και θα φανεί. Ανησυχία και υπερκινητικότητα θα σε ταράξουν αλλά διατήρησε τη ψυχραιμία σου. Εστίασε στα επαγγελματικά σου και σταμάτα να ανησυχείς για τα οικονομικά σου. Η παρηγοριά σου θα έρθει μέσα από την επικοινωνία σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Ο Τοξότης πρέπει να βάλει μυαλό. Μη ξεφεύγεις με τα οικονομικά σου, θέσε ένα μέτρο και βάλε ένα «στοπ» στις ανεξέλεγκτες αγορές σου. Η αλλαγή της εργασίας σου μπορεί να φαίνεται ανησυχητική, αλλά ίσως είναι η σωστή επιλογή. Ετοιμάσου να δεχτείς μια όμορφη πρόταση.

Ο Αιγόκερως θα οργανωθεί καλύτερα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του θα το βοηθήσει να φτιάξει το κατάλληλο πρόγραμμα, με τα οικονομικά του να βρίσκονται σε καλή μοίρα. Ο ερωτισμός σου είναι διάχυτος, οπότε προετοιμάσου για αρκετά κομπλιμέντα.

Ο Υδροχόος θα γίνει πιο συνειδητοποιημένος. Θα λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα βάλεις μπροστά αυτή τη φορά τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Η πίεση που μπορεί να νιώσεις στη σχέση σου, είναι μια καλή ευκαιρία για να συζητήσεις με το σύντροφό σου.

Ο Ιχθύς θα γίνει πιο κοινωνικός και φιλικός. Θα περάσεις ναι μεν μια ευχάριστη ημέρα στον εργασιακό σου χώρο, ωστόσο θα βρεθεί προ εκπλήξεως με ορισμένα οικονομικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν.