Η BMW Lifestyle παρουσιάζει μία πλήρως ανανεωμένη προϊοντική γκάμα που αφορά από αξεσουάρ έως και αποσκευές, και είδη ένδυσης έως και γυναικεία μπουφάν.

Η νέα συλλογή πατάει στη σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων της φίρμας, με χρώματα και υλικά που βρίθουν σε ποιοτικά στάνταρ.

Η BMW Collection, που περιέχει είδη ρουχισμού και μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και αποσκευών, συνδυάζει, όπως αναφέρει και η ίδια η φίρμα, το μοντέρνο με το κλασικό στυλ.

Για παράδειγμα, στη Γυναικεία Μπλούζα BMW Ladies διακρίνεται η σκούρα στάμπα του λογοτύπου της BMW από οργανικό βαμβάκι ενώ το χρώμα του χαλκού ξεχωρίζει στο γυναικείο Φούτερ BMW .

Για τους φανατικούς των σπορ μοντέλων BMW M, υπάρχει η ομώνυμη σειρά προϊόντων, όπου οι κυρίαρχες αποχρώσεις της BMW M Collection είναι Black και Marina Bay Blue. Ξεχωρίζει το Γυναικείο Φούτερ BMW M, με δομή από ανθρακόνημα στην κουκούλα, το Στυλό BMW M, με καπάκι βαμμένο στην αυθεντική απόχρωση της BMW M5 ενώ το σχήμα της Βαλίτσας BMW M από πολυανθρακικό Makrolo είναι εμπνευσμένο από την οροφή των αυτοκινήτων BMW M.

Επίσης, αντίστοιχες κολεξιόν υπάρχουν και για όσους οδηγούν τα ηλεκτρικά της μοντέλα της φίρμας, η BMW i Collection ενώ πιο ακριβοθώρητες θεωρείται η συλλογή σε συνεργασία με την Montblanc, όπως η Θήκη Πένας Montblanc για την BMW, η Θήκη Καρτών Montblanc κ.α.