Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα έρθει ούτε σήμερα στην Ελλάδα, παρά τις φήμες περί του αντιθέτου. Ο ταϊλανδός επικεφαλής του fund Pan Asia, που διαπραγματεύεται την είσοδο στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναμένεται μέχρι την Παρασκευή στην Ελλάδα, με τον χρόνο πάντως να πιέζει πλέον αφόρητα.

Αλλωστε, το ερχόμενο Σάββατο λήγει η προθεσμία του MoU που έχουν υπογράψει ο Παϊρότζ και ο Γιάννης Αλαφούζος και η 30ή Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία σχετικά με τις «από κοινού αποφάσεις» που είχαν ανακοινώσει και οι δύο πλευρές μετά το πρώτο «επίσημο» ραντεβού τους πριν από περίπου δύο μήνες.

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι η συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη δεν έχει καμία σχέση με την εξέλιξη που θα έχει το θέμα της Pan Asia. Ο έλληνας προπονητής προχωράει κανονικά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με τα δεδομένα που έχει ακούσει από τον Γιάννη Αλαφούζο: χαμηλό μπάτζετ και μια «καλή» μεταγραφή.

Εχουν υπάρξει φήμες το τελευταίο διάστημα πως σε περίπτωση ναυαγίου στις διαπραγματεύσεις για το ιδιοκτησιακό, μπορεί να τιναχτεί στον αέρα η συμφωνία με τον Δώνη, κάτι που δεν ισχύει.

Αλλωστε, ο Αλαφούζος είχε ενημερώσει ο ίδιος τον Δώνη πως τον θέλει για προπονητή ακόμα κι αν παραμείνει εκείνος στην κεφαλή της διοικητικής πυραμίδας του Παναθηναϊκού.

Οσον αφορά το θέμα του Κάτσε, οι επαφές μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν, όπως και οι συζητήσεις των δύο ομάδων. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και ίσως αύριο ο παίκτης να ειδοποιηθεί να έρθει στην Αθήνα για υπογραφές. Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Μυστακίδη.

Βασίλης Μοιρώτσος