O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα της Λεωφόρου και των χρημάτων που πρέπει να δοθούν στον Ερασιτέχνη, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί με την υπάρχουσα διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Μετά τη συνάντηση του Αλαφούζου με τον Κωνσταντίνου αποφασίστηκε ότι από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας, η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη θα μιλήσει με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, μιας και εκείνος θα έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της ομάδας. Αρα και τα χρήματα που θα δίνονται στον Ερασιτέχνη για την ενοικίαση του Απόστολος Νικολαΐδης.

Είναι αμφίβολο, πάντως, πότε θα συμβεί αυτό αφού ακόμα δεν έχει καθοριστεί η ημέρα άφιξης του Παϊρότζ, ενώ στην ΠΑΕ υποστηρίζουν πως ο Γιαννακόπουλος είναι εκείνος που έχει να τους πει πράγματα και όχι εκείνοι. Επί της ουσίας, οδεύουμε προς μία νέα… σύγκρουση μεταξύ της πλευράς Αλαφούζου και αυτής του Γιαννακόπουλου, στην οποία είναι πιθανό πλέον να λάβει μέρος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ανοιχτά θέματα

Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, χθες υπήρξε νέα επαφή μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για το θέμα του Εργκους Κάτσε. Ο Παναθηναϊκός πιέζει ώστε να αποκτήσει τον αλβανό χαφ με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας το 60% του συμβολαίου του και περιμένει το αργότερο μέχρι αύριο την οριστική απάντηση του ΠΑΟΚ, με το θέμα να είναι ξανά ανοιχτό. Οπως ανοιχτό παραμένει και το θέμα του Γιάννη Μυστακίδη, τον οποίο επίσης θέλουν οι Πράσινοι για την επιθετική τους γραμμή.