Κανείς δεν είναι τέλειος. Ολοι έχουμε τα τρωτά μας σημεία και τις παραξενιές στη συμπεριφορά, που επαναλαμβάνονται και συχνά πυκνά λειτουργούν ως αφορμή για παρεξηγήσεις στις σχέσεις μας (συγγενικές, φιλικές, επαγγελματικές και ερωτικές), επιφέροντας ενίοτε και τη ρήξη. Ορισμένες από αυτές τις συμπεριφορές επηρεάζονται από τον ζωδιακό τύπο του καθενός, οπότε φροντίστε να είστε διαβασμένοι για να ξέρετε πως να αντιδράσετε σε κάποιες περιπτώσεις. Αναλυτικότερα:

Κριέ είναι γνωστό ότι είσαι ευέξαπτος και ανταγωνιστικός, ωστόσο δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από εσένα σε ένα θέμα και εκφράζει τη διαφωνία του, δεν σημαίνει ότι τα έχει βάλει μαζί σου. Στην τελική δεν γίνεται να έχεις πάντα δίκιο.

Ταύρε όταν αγαπάς κάποιον γίνεσαι τόσο κτητικός, που τον πνίγεις. Ασε τους ανθρώπους γύρω σου να εκφραστούν. Να θυμάσαι ότι κανένας δεν είναι κανενός…

Δίδυμε είσαι έξυπνος και έχεις μοναδική ευφράδεια, όμως φρόντισε να μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων, δεν είναι όλα όπως σε συμφέρουν. Ως γνωστόν ένα νόμισμα έχει δυο όψεις…

Καρκίνε είσαι υπερ-ευαίσθητος αλλά δεν γίνεται να είσαι πάντα ο αδικημένος της συντροφιάς, κάτι που χρησιμοποιείς για να περνάει το δικό σου. Μάθε να ελέγχεις λίγο τον εγωισμό σου.

Λέοντα είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού, αλλά έλεγξε λίγο την αλαζονεία σου, μη φέρεσαι υποτιμητικά στους ανθρώπους, ειδικά σ’ αυτούς που δεν ξέρεις, γιατί θα μείνεις… χωρίς υπηκόους.

Παρθένε είσαι σχολαστικός και αξιόπιστος και ξέρεις πολλά, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει περισσότερα, μάθε να ακούς για να τα μάθεις.

Ζυγέ συνειδητοποίησε ότι όπως εσύ δεν συμπαθείς τους πάντες, δεν γίνεται να σε συμπαθούν όλοι. Είπαμε σε όποιον αρέσουμε…

Σκορπιέ σου έτυχαν κάποιες στραβές, αλλά φρόντισε να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο αρνητικά. Οι γύρω σου έχουν και άλλα θέματα να ασχοληθούν εκτός από εσένα!

Τοξότη σταμάτα να το βάζεις στα πόδια όποτε νιώθεις ότι δένεσαι με κάποιον, δεν θέλουν όλοι να σου περιορίσουν την ελευθερία. Οταν αγαπάς αφήνεις τον άλλο ελεύθερο. Σημασία έχει να μη χάσεις κάποιον σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή σου.

Αιγόκερε δεν είναι κακό να δείχνεις κάποιες φορές ότι έχεις ανάγκη κάποιον δίπλα σου, πάψε να είσαι τόσο απόλυτος και μάθε όχι μόνο να προσφέρεις αλλά και να δέχεσαι βοήθεια.

Υδροχόε ο σαρκασμός είναι δεύτερη φύση σου, αλλά δεν τον εκτιμούν όλοι οι άνθρωποι, σταμάτα λοιπόν να προκαλείς άπαντες για να τσεκάρεις αντιδράσεις.

Ιχθύ είσαι ρομαντική φύση αλλά μάθε να μην κατεβάζεις τόσο εύκολα μούτρα. Δεν είναι αυτή η λύση, ούτε να κλείνεσαι στον αυτό σου. Εάν σε ενοχλεί κάτι απλά πέστο, δεν έχει κανείς μαντικές ικανότητες.