Είσαι σε μια κατάσταση που αναζητείς έναν σύντροφο, με τον οποίο θα ήθελες να δημιουργήσεις μια μακρόχρονη σχέση ή και να προχωρήσεις σε γάμο; Υπάρχουν ζώδια τα οποία δεν φοβούνται τη δέσμευση και την επιδιώκουν, άλλα που θέλουν τον χρόνο τους για να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μόνιμη σχέση και κάποια που μόνο λόγω παράφορου έρωτα θα αποχωριστούν την ελευθερία τους.

Ο Κριός δύσκολα κάνει μακροχρόνη σχέση επειδή τον τρομάζει η δέσμευση, εκτός και αν ερωτευτεί τρελά. Βέβαια θα χρειαστεί τον χρόνο του μέχρι να καταλάβει ότι δεν μπορεί χωρίς εσάς οπότε μην ξαφνιαστείτε… αν δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

Ο Ταύρος όταν βρει το σοβαρό άτομο που ψάχνει και το ερωτευτεί θα προσπαθήσει να χτίσει μια σχέση η οποία θα μπορέσει να μακροημερεύσει. Αν τα πάτε και ερωτικά καλά αρχίζετε να ξεφυλλίζετε περιοδικά με νυφικά!

Οι Δίδυμοι δεν δεσμεύονται εύκολα, ωστόσο διατηρούν μακροχρόνιες σχέσεις, αρκεί η σύντροφός τους με την οποία θα μοιράζονται βαθιά επικοινωνία να τους αφήνει περιθώρια ελευθερίας.

Ο Καρκίνος από νεαρή ηλικία σκέφτεται και επιδιώκει τη μακρόχρονη δέσμευση σχέση, που θα είναι και σχέση ζωής. Το θέμα είναι ότι από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να κάνει λανθασμένες επιλογές.

Ο Λέοντας όταν συνειδητοποιήσει ότι έχει βρει τον άνθρωπό του, δεν θα διστάσει να δεσμευτεί και να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση. Το ζήτημα είναι να παραδεχθεί στον εαυτό του τα συναισθήματά του.

Ο Παρθένος θα κάνει μακρόχρονη σχέση μόνο αφού περάσει από… ψιλό κόσκινο τη σύντροφό του και καταλήξει μετά από πολύ σκέψη ότι είναι ο κατάλληλος στον οποίο μπορεί να στηριχθεί.

Ο Ζυγός δημιουργεί σταθερές σχέσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και πιστός ερωτικά.

Ο Σκορπιός όταν ερωτεύεται δίνεται ολοκληρωτικά, και απαιτεί αποκλειστικότητα από τη σύντροφό του, κατά τις επιταγές του… δυο σε σάρκα μία.

Ο Τοξότης πιστεύει ότι ένας μόνιμος δεσμός σε περιορίζει, ωστόσο αν είναι και λάτρης της οικογένειας θα κάνει την προσπάθειά του να σταθεί η σταθερή σχέση, που έχει δημιουργήσει.

Ο Αιγόκερως λατρεύει επίσης την οικογένεια και αν ερωτευτεί θα επιδιώξει να αποκτήσει μια σταθερή σχέση η οποία στη συνέχεια μπορεί να καταλήξει στον γάμο.

Ο Υδροχόος απολαμβάνει το φλερτ και την εργένικη ζωή και θα αφοσιωθεί στη σύντροφό του μόνο αν ερωτευτεί παράφορα.

Ο Ιχθύς θα κάνει μόνιμη σχέση εφόσον ερωτευτεί, απλά αυτό μπορεί να του συμβεί και ενώ… βρίσκεται ήδη σε σχέση, οπότε… καλά ξεμπερδέματα.