Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία, ο πόλεμος μεταξύ Ερντογάν και Ιντσέ, έχει φουντώσει για τα καλά, με τις προσβολές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Δείγμα του τεταμένου κλίματος, η χθεσινή «σπόντα» του Ιντσέ για τον γιο του Ερντογάν, υπενθυμίζοντας τη… ροζ λίστα που είχε παραγγείλει από online πλατφόρμα.

Η αρχή έγινε όταν ο Ερντογάν, σε προεκλογική του ομιλία, αναφέρθηκε σε ποιήματα που έχει γράψει στο παρελθόν ο Ιντσέ, στα οποία θεοποιεί το γυναικείο σώμα με πικάντικες λεπτομέρειες.

Τη σκυτάλη πήρε ο Μουχαρέμ Ιντσέ, όταν μπροστά στο κοινό που τον αποθέωνε ανέφερε: « Αν θέλει ο Ερντογάν να σκαλίσουμε το παρελθόν, τότε μπορώ και εγώ να αναφερθώ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (σ.σ παραπέμποντας στα sex toys – δαχτυλίδια που είχε παραγγείλει ο υιός Ερντογάν). Ρετζέπ, είναι ώρα να αναμετρηθούμε οι δύο μας με ανδρεία. Βγες επιτέλους απέναντι μου».

Ο Ιντσέ, δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση πριν τις εκλογές ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η… απάντηση Ερντογάν στην χθεσινή κινηματογραφική αναφορά του αντίπαλού του.