Ο Εντέν Αζάρ μίλησε με τον Ρομέλου Λουκάκου και του εξήγησε πως πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο να βοηθήσει την ομάδα.

«Ηταν σαν να κρυβόταν στο α’ μέρος. Του εξήγησα πως χρειαζόμασταν τη βοήθειά του» είπε ο Αζάρ. «Μόλις μπήκε περισσότερο στον ρυθμό του αγώνα, πέτυχε δύο γκολ. Αυτό θέλαμε από αυτόν».

Επειτα από 16 γκολ στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Λουκάκου είχε δεχτεί κριτική για έλλειψη κινητικότητας, όταν οι συμπαίκτες του τον αναζητούσαν για να του δώσουν την μπάλα. Ετσι, ο Αζάρ αισθάνθηκε την ανάγκη να του μιλήσει σε μια προσπάθεια να του δώσει στήριξη και να του τονώσει το ηθικό.

«Δεν είχε ένα άσχημο παιχνίδι. Πέτυχε δύο γκολ, βοήθησε την ομάδα και πάνω απ’ όλα αυτό θα του δώσει αυτοπεποίθηση» συνέχισε ο Αζάρ. «Αλλωστε γνωρίζουμε όλοι τις ικανότητές του και τι είναι σε θέση να κάνει σε ένα παιχνίδι».

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι πρόσθεσε: «Το Βέλγιο έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση τους έχουμε ενάγκη όλους».

Το Σάββατο η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Σπαρτάκ στη Μόσχα την Τυνησία και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση του Μουντιάλ κόντρα στην Αγγλία στο παιχνίδι που θα κρίνει και την πρωτιά στον 7ο όμιλο.