Τον Μάρτιο του 2019 αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Four Seasons Astir Palace, το οποίο οι νέοι ιδιοκτήτες του φιλοδοξούν να μετατρέψουν σε προορισμό παγκοσμίου επιπέδου.

Το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση του Αστέρα Βουλιαγμένης βαίνει προς την ολοκλήρωσή του. Πρόκειται για μια επένδυση συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών και τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας και της εμβληματικής παραλίας του Αστέρα.

«Το όραμά μας είναι να αναδείξουμε τον Αστέρα σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ Στέλιος Κουτσιβίτης.

Εκτός από τις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του ξενοδοχείου, δρομολογείται η παροχή υψηλού επιπέδου επιλογών εστίασης, διασκέδασης. «Κορυφαίοι οίκοι με μακρόχρονη παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμούς θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτικη ταυτότητα της Αστήρ, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένους πολιτιστικούς φορείς θα προωθήσει την πλούσια κληρονομιά της χώρας μας» λέει ο Στέλιος Κουτσιβίτης.