Σύννεφα στις σχέσεις τους και κατ’ επέκεταση και στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ή μια απλή… παύση πριν από την τελική ευθεία; Ο,τι κι αν συμβαίνει, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχουν απομακρυνθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού με τον ταϊλανδό επιχειρηματία δεν έχουν μιλήσει καθόλου την τελευταία εβδομάδα και η ανησυχία κυρίως στην πλευρά των πράσινων είναι διάχυτη το τελευταίο διάστημα. Και η οποία ξεκίνησε από την ανακοίνωση για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αφού από εκείνη τη μέρα και έπειτα δεν έχει υπάρξει αντίδραση από πλευράς Pan Asia.

Είναι αλήθεια πως ο Παϊρότζ δεν έχει βρει ακόμα το σημείο επαφής που θα ήθελε με την κυβέρνηση σχετικά με τις δουλειές στο real estate που επιθυμεί να συνοδεύσουν την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό. Ανθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν ότι το ένα είναι σε άμεση συνάρτηση με το άλλο: δηλαδή αν ο Πιεμπονγκσάντ δεν έρθει σε συμφωνία με τα στελέχη της κυβέρνησης για εκτός ποδοσφαίρου δουλειές, τότε δύσκολα θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Κάτσε, Μυστακίδης

Νταμπίζας και Δώνης συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, συζήτησαν για την προετοιμασία και τα μεταγραφικά και πλέον ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για τους Κάτσε και Μυστακίδη προκειμένου να τους κλείσει από τον ΠΑΟΚ. Ισως και σήμερα γίνει η τελική επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ώστε να πάρει ο Παναθηναϊκός το τελικό ΟΚ για να προχωρήσει με τις δύο υποθέσεις και να φέρει τους δύο παίκτες στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψουν.