Παρακολουθεί την τελευταία περίοδο της ζωής της χολιγουντιανής σταρ, όταν εκείνη ετοιμαζόταν για μια εμφανίσεις στο κλαμπ «Talk of the town» του Λονδίνου και παντρευόταν με τον πέμπτο της σύζυγο, τον μάνατζερ Μίκι Ντινς.

Έχει ως σκηνοθέτη τον Ρούπερτ Γκουλντ και πρωταγωνίστρια την Ρενέ Ζελβέγκερ. Όμως η ταινία για την Τζούντι Γκάρλαντ, ονόματι «Judy», δεν έχει την έγκριση της κόρης της θρυλικής ντίβας, Λάιζα Μινέλι.

Σχολιάζοντας φήμες που την ήθελαν να έχει συνεργαστεί στενά με την Ζελβέγκερ προκειμένουν να αποτυπωθούν όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικά οι τελευταίοι μήνες ζωής της μητέρας της, η Μινέλι, σε ανάρτησή της στο facebook, τις χαρακτήρισε ψευδείς.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει ή συναντηθεί με την Ρενέ Ζελβέγκερ», έγραψε. «Δεν γνωρίζω πως άρχισαν να διαδίδονται αυτές οι ιστορίες, αλλά ούτε εγκρίνω, ούτε και επικυρώνω με οποιονδήποτε τρόπο την επικείμενη ταινία για την Τζούντι Γκάρλαντ. Κάδε δημοσίευμα που λέει το αντίθετο είναι 100% μυθοπλασία».

Η ταινία, σε παραγωγή του BBC, της Calamity Films και της Pathé βρίσκεται στο στάδιο της τεχνικής επεξεργασίας και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το ερχόμενο φθινόπωρο.