Οπως διαβάσατε και χθες στα «ΝΕΑ» η ΑΕΚ κινείται για να κλείσει έναν εξτρέμ, καθώς η συγκεκριμένη προσθήκη έχει έρθει στην πρώτη γραμμή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει έναν ακραίο που θα κάνει τη διαφορά και φαίνεται ότι όλο το βάρος των ανθρώπων της Ενωσης έχει πέσει στην εν λόγω μεταγραφή.

Ο έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή… δύο σε ένα. Εναν ακραίο δηλαδή που θα μπορεί με την ίδια ευκολία να δημιουργήσει αλλά και να εκτελέσει. Προσφέροντας έτσι στην ομάδα στοιχεία που πλέον απουσιάζουν μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Οι αναζητήσεις της ΑΕΚ στην αγορά για εξτρέμ με τα παραπάνω χαρακτηριστικά βρίσκονται στην κορύφωσή τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι εξελίξεις μπορεί να έρθουν σύντομα. Ακόμα και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Θέμα ημερών θεωρούν ότι είναι στο Βέλγιο η μεταγραφή του Ογκνιεν Βράνιες στην Αντερλεχτ, καθώς πλέον η πίεση προς τη μεριά της ΑΕΚ για να πει το «ναι» έχει γίνει έντονη. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο Βέλγιο, η Αντερλεχτ έχει ανεβάσει την προσφορά της προς την Ενωση κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που παρουσιάζεται να έχει δώσει τα χέρια με τον βόσνιο αμυντικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας!

Από μεριάς ΑΕΚ πάντως οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, με τους ιθύνοντες της ομάδας να επιμένουν πως ο Βράνιες θα πωληθεί μόνο με το ποσό που αξιώνουν. Το οποίο είναι κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα πάντως που δύσκολα θα δώσει η Αντερλεχτ για έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.