Υπάρχουν κάποιοι άνδρες, οι οποίοι όταν δεν τους ζαλίζεις με τηλεφωνήματα και μηνύματα επειδή δεν θέλεις να τους καταπιέσεις, θεωρούν ότι αδιαφορείς για την ύπαρξή τους. Αλλοι πάλι, επειδή θίγεται ο εγωισμός τους και δεν αντέχουν να τους έχεις στην αναμονή, κολλάνε… σαν γραμματόσημα και εντείνουν την προσπάθειά τους να σε κατακτήσουν. Η αντίδραση και των μεν και των… δεν επηρεάζεται από το ζώδιό τους. Αναλυτικότερα:

Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που κολλάει άσχημα εάν τον έχεις στην αναμονή. Παρορμητικός και παθιασμένος θα εντείνει την προσπάθειά του να σε κατακτήσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τη συνέχεια της σχέσης σας.

Στον αντίποδα ο Ταύρος αναζητά την προσοχή και θέλει να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Αν και είναι δυναμικός δεν θα μπει ποτέ σε διαδικασία να ασχοληθεί μαζί σου, εάν τον έχεις… στην πρίζα.

Ο Δίδυμος λαμβάνει το «γράψιμο» ως τμήμα του παιχνιδιού κατάκτησης και θα εντείνει την προσπάθειαγια να σε κερδίσει. Βέβαια βαριέται και σύντομα, οπότε λάβε τα μέτρα σου.

Ο Καρκίνος όσο και αν κολλήσει μαζί σου εάν τον… φτύσεις, δεν θα στο δείξει, παρά μετά από καιρό, αφού έχει σιγουρευτεί για τα αισθήματά σου.

Ο εγωκεντρικός Λέοντας δεν αντέχει την απόρριψη έτσι σε περίπτωση που τον αγνοήσεις θα σε κυνηγήσει μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο. Μήπως να το ξανασκεφτείς.

Για τον Παρθένο τα παιχνίδια κυνηγιού είναι χάσιμο χρόνου. Εάν τον θέλεις εκδήλωσετα συναισθήματά σου.Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα τον κερδίσεις.

Ο γοητευτικός Ζυγός εάν του δείξεις ότι δεν είσαι δεδομένη και σίγουρη θα σε ψάξει για να σε κερδίσει ξανά, εκτός και αν ήδη έχει βρει κάποια άλλη.

Ο Σκορπιός θέλει να του δείχνεις συνέχεια ότι είσαι εκεί γι’ αυτόν. Σε περίπτωση που κουραστείς και απομακρυνθείς θα σε αναζητήσει, αλλά ακόμη και αν προσωρινά νοιώσεις δικαιωμένη, θα έχει πάντα αμφιβολίες για σένα.

Ο Τοξότης εάν σε θέλει πολύ και έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει θα σε κυνηγήσει ακόμη και αν τον… γράφεις, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σε βάλει κατά οιονδήποτε τρόπο στη ζωή του.

Ο Αιγόκερως βαριέται τα παιχνίδια. Αν θέλεις να κερδίσεις την καρδιά του βρες άλλο τρόπο να τον διεκδικήσεις.

Με τον Υδροχόο θα περάσει καιρός για να καταλάβεις τι νιώθει, αφού τη μια σε κυνηγά εάν τον γράψεις και την άλλη αδιαφορεί τόσο που σου προκαλεί κρίση υστερίας.

Ο Ιχθύς θέλει να δείχνεις ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι, εννοείται και να του κάνεις όλα τα χατίρια. Ομως αν κουρασμένη απομακρυνθείς θα διαπιστώσεις ότι εκείνος κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του!