Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Νωρίτερα, εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της αστυνομίας .

Το αυτοκίνητο του βουλευτή πέρασε γύρω στις 9μμ τα διόδια της γέφυρας του Ρίο ακολουθούμενο από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ, καθώς αρνείτο να σταματήσει!

Οι αστυνομικοί αποφεύγουν να βάλουν «μπλόκο» περιπολικών στην πορεία του βουλευτή με τον φόβο μην σημειωθεί τροχαίο ατύχημα στην «τρελή πορεία» του οχήματός του που κατευθυνόταν στο Αγρίνιο όπου διαμένει.