Πόκερ και μάλιστα σκληρό φαίνεται να παίζεται γύρω από τη μεταγραφή του Ογκνιεν Βράνιες στην Αντερλεχτ. Οι Βέλγοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ΑΕΚ περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον βόσνιο αμυντικό, τη στιγμή που η Ενωση δείχνει να μην καλύπτεται οικονομικά ούτε με αυτό το ποσό. Αξιώνοντας για τον Βράνιες τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το όλο ζήτημα δείχνει αρκετά περίπλοκο τη δεδομένη στιγμή, καθώς μέσα σε όλα φαίνεται να προκύπτει και ένας εκνευρισμός από τη μεριά του ποδοσφαιριστή. Που φέρεται ότι πιέζει προς τη μεταγραφή του στην Αντερλεχτ, έχοντας δελεαστεί από τις 800.000 ευρώ που προσφέρει η ομάδα ως ετήσιο συμβόλαιο.

Στην ΑΕΚ πάντως έχουν φροντίσει να κάνουν τη σχετική προεργασία για τον αντικαταστάτη του Βόσνιου στην περίπτωση που πωληθεί. Εχοντας εντοπίσει δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών (τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας) που ήδη δουλεύουν. Με τον έναν εκ των δύο να είναι σύμφωνα με πληροφορίες αριστεροπόδαρος.

Κλείνει εξτρέμ

Πέρα από το θέμα του Βράνιες, η ΑΕΚ έχει στην πρώτη γραμμή και τη μεταγραφική ενίσχυση. Που σύντομα αναμένεται να μπει σε φάση υλοποίησης. Σύμφωνα με πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» η Ενωση έχει κινηθεί εδώ και αρκετές ημέρες μεθοδικά για μια περίπτωση εξτρέμ, με στόχο να την κλείσει ακόμα και εντός της επόμενης εβδομάδας. Αποκτώντας έτσι τον ακραίο που έχει ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Από εκεί και πέρα, σε δεύτερο πλάνο περνά όπως φαίνεται το θέμα του σέντερ φορ, με την εν λόγω προσθήκη να έρχεται λίγο αργότερα. Αφού σε πρώτη φάση ο έλληνας τεχνικός σκοπεύει να αξιοποιήσει στον συγκεκριμένο ρόλο τον Μάρκο Λιβάγια. Δίνοντας την ευκαιρία στον κροάτη άσο να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα της παραμονής του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα, όλα δείχνουν πως οδεύει προς αίσιο τέλος, με τον παίκτη να είναι κοντά στην εξασφάλιση της ελευθέρας του από την Ουντινέζε, δίνοντας παράλληλα τα χέρια με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο. Πιθανότατα διετούς διάρκειας, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Προς αίσιο τέλος η παραμονή Κονέ

Ο Παναγιώτης Κονέ όλα δείχνουν πως είναι κοντά στην εξασφάλιση της ελευθέρας του από την Ουντινέζε, δίνοντας παράλληλα τα χέρια με την ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο.