Το «Twin Peaks», η σειρά του για τις υπερφυσικές υπάρξεις που τον απογείωσε στη βιομηχανία του θεάματος, έχει ολοκληρωθεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να κάτσει πάλι ο Ντέιβιντς Λιντς στην καρέκλα του σκηνοθέτη, φροντίζει να γεμίζει το χρόνο του με παράλληλες ασχολίες που του εξασφαλίζουν ένα σημαντικό εισόδημα αλλά κρατούν και το όνομά του στον αφρό της διασημότητας.

Eτσι, ο αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και παραγωγός δοκιμάζει τις ικανότητές του στο χώρο της ένδυσης. Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Amazon, έβγαλε στον αέρα ένα ειδικό ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα εκτίθενται προς πώληση, σειρά από μακό μπλούζες με την υπογραφή του Λιντς. Το Studio: David Lynch όπως ονομάζεται το σύνολο των δημιουργιών, περιλαμβάνει προς το παρόν 25 t-shirts με ζωηρά μοτίβα που παραπέμπουν σε σχέδια επιστημονικής φαντασίας.

Κάποιες στάμπες δείχνουν αλλόκοτα ζώα που σχεδίασε ο Λιντς όπως δεινόσαυροι, χταπόδια και λιβελούλες ενώ άλλες δίνουν ζωή σε πλάσματα της φαντασίας του. Δεν λείπουν βέβαια και οι αναφορές στο διάσημο έργο του «Twin peaks». Άλλοτε εκεί ο σκηνοθέτες εγκαινιάσει και τις δραστηριότητές του στο εμπόριο, λανσάροντας μια σειρά με memorabilia από το σήριαλ, προϊόντα της δικής του καλλιτεχνικής έκφρασης. Στα ρούχα τώρα, ο Λιντς βάζει σφαιρικές μορφές που ξυπνούν μνήμες από τις σκηνές της παραγωγής του.

Αν και είναι τα μπλουζάκια έργο ενός διάσημου εκπροσώπου του Χόλιγουντ, όλα τα μοντέλα είναι πολύ προσιτά στο κοινό. Πωλούνται έναντι 26 δολαρίων το καθένα και τα μεγέθη τους ποικίλουν από small έως extra large.