Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Κυπέλλου έχει ξεκινήσει και όλος ο πλανήτης περιμένει το εναρκτήριο ματς ανάμεσα σε Ρωσία και Σαουδική Αραβία. Ολα είναι έτοιμα για να αρχίσει η γιορτή και ένα από τα θέματα που καίνε είναι η αγωνιστική κατάσταση μεγάλων παικτών που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο ηγέτης της Βραζιλίας Νεϊμάρ, το μεγάλο αστέρι της Αιγύπτου Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά και ο «κανονιέρης» της Αγγλίας Χάρι Κέιν. Τρεις παίκτες που αποτελούν βαρόμετρα για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χώρων τους και οι οποίοι καλούνται να δείξουν πως έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών.

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται και ο Χάρι Κέιν και οι Αγγλοι στηρίζουν πολλά στον φορ της Τότεναμ, ο οποίος έσπασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε όλα τα ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως είναι αυτή τη στιγμή ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Σαλάχ δεν χάνει την αισιοδοξία του και θεωρεί ότι θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την Αίγυπτο

από το πρώτο παιχνίδι

του ομίλου.

Θα είναι κρίμα παίκτες τέτοιου βεληνεκούς να μείνουν μακριά από τον καλό εαυτό τους λόγω τραυματισμών. Τα μάτια μας δεν χορταίνουν να τους βλέπουν και όλοι εύχονται να είναι στο 100% των δυνατοτήτων τους στα παιχνίδια της κορυφαίας διοργάνωσης.