Τι κι αν ο Λιονέλ Μέσι το δήλωσε πρώτος! Ο Κροάτης διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς, δήλωσε πως συναισθάνεται τον Αργεντινό σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα, αφού κι ο ίδιος θα αντάλλασσε όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει με τη «βασίλισσα» για το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Τη σχετική ερώτηση στο Λούκα Μόντριτς έθεσε η κροατική εφημερίδα «Jutarnji». «Κι εγώ θα έκανα το ίδιο αν ήταν δυνατόν. Η εθνική της πατρίδας σου είναι πάντα κάτι ανώτερο, κάτι ξεχωριστό. Θα τα έδινα όλα για να επιστρέψω από τη Ρωσία με ένα μεγάλο αποτέλεσμα,» απάντησε ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο 4ος όμιλος, στον οποίο μετέχουν επίσης οι Αργεντινή, Νιγηρία και Ισλανδία, έχει ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας: «Ο όμιλος είναι δύσκολος. Οι Νιγηρία, Ισλανδία και ειδικά η Αργεντινή αποτελούν ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους, αλλά κι εμείς έχουμε μία εξαιρετική ομάδα. Επιλέον, θα είναι απαραίτητα να έχουμε λίγο τύχη».

Ο Μόντριτς παραδέχτηκε πως η εθνική Κροατίας έπαιξα άσχημα στα τελευταία Μουντιάλ και εξέφρασε την ελπίδα του αυτό να αλλάξει στη Ρωσία. Η αποστολή της εθνικής Κροατίας βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα (11/6) στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Ζελενογκόρσκ που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετα από την Αγία Πετρούπολη.