Βαρύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς εναντίον του (συμβούλου Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού) Θανάση Καρτερού και του (εκδότη) Κώστα Βαξεβάνη. Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανάρτησής του στα social media πήρε θέση για την επίθεση που εξελίσσεται εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη τις τελευταίες ημέρες από φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους.
Αναλυτικά η ανάρτηση Κώστα Καραπαπά:  
«Σας είχα πει από χθες ότι σήμερα θα ασχοληθώ με τη ΧΟΥΝΤΑ και κάποιους εκπροσώπους της, κάποια φερέφωνά της, όπως ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, και το «πιστόλι» της κυβέρνησης, ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης.
Αρχικά ας ξεκινήσω με τον κ. Καρτερό, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι αλλιώς θα φανταζόταν τη δύση της καριέρας του. Ισως με τη συγγραφή κάποιου βιβλίου για τη «λούμπεν» Αριστερά του και το πώς τη βίωσε και όχι με την ιδιότητα του παρασκευαστή συκοφαντικών οχετών στο Facebook.
Το παρελθόν
Αναρωτιέμαι. Γιατί σε τινάζει τόσο στον αέρα η λέξη Χούντα, κύριε Καρτερέ; Εσύ που είσαι και μιας ηλικίας και έχεις αντίληψη για την επταετία, φαντάζομαι, θυμάσαι ότι ο πατέρας και ο θείος του σημερινού Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα συνεργάστηκαν με το στρατιωτικό καθεστώς και μάλιστα τοποθετήθηκε από τη Χούντα στον Παναθηναϊκό ο θείος του Πρωθυπουργού, ο πατέρας του σημερινού συμβούλου του Γιώργου Τσίπρα.
Δεν το ξέρεις, αγωνιστή Θανάση Καρτερέ, ότι η οικογένεια του κυρίου Τσίπρα έκανε πολλές δουλειές και αναλάμβανε εργολαβίες της Χούντας; Και φυσικά εγώ δε λέω ότι αυτό έχει σχέση με τον Πρωθυπουργό, άλλωστε δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.
Τουλάχιστον όχι για όλους. Αλλά δεν είναι και όλοι το ίδιο. Ε, αγωνιστή Καρτερέ; Ο δικός μου πατέρας π.χ. κόπηκε από τη Σχολή Ευελπίδων παρότι εισήχθη και εκδιώχθηκε από την Ολυμπιακή Αεροπορία αν και προσελήφθη, γιατί ο παππούς μου ήταν κομμουνιστής. Αρα για κάποιους η οικογενειακή ευθύνη μας κόστισε και άλλαξε τις ζωές μας.
Αλλά εσάς και τους φίλους σας γιατί σας προκαλεί η λέξη Χούντα; Από όσο γνωρίζουμε και θα το γνωρίζεις κι εσύ, δεν μπορεί, για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και για κάποιους άλλους ήταν μια πραγματικά επικερδής περίοδος!
Ασε που αν για παράδειγμα ήταν η οικογένεια Μαρινάκη στη θέση της οικογένειας Τσίπρα, εσείς οι «πρώτη φορά αριστεροί» θα φροντίζατε να υπάρχουν καθημερινά αφιερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών, στην Αυγή, στο kokkino.gr, στο left.gr, στο Documento, στη Νέα Σελίδα και στη χυδαία ΕΡΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνά της.
Συνείδηση
Περιμένουμε να μας πεις, αγωνιστή Καρτερέ, πώς είναι να αγκαλιάζεσαι με τον Καμμένο και πώς ενσταλάζονται στην αριστερή σου συνείδηση φυσιογνωμίες όπως ο Καμμένος και ο Κουίκ. Εκτός αν σας συνδέει το ότι εσείς είστε «λούμπεν Αριστερά» και αυτοί «λούμπεν Δεξιά», οπότε τα βρίσκετε εκεί στο ενδιάμεσο. Μπα. Στα συμφέροντα τα βρίσκετε. Και μάλιστα μια χαρά.
Αλλά με τον Καμμένο να πουλάει (με μιζούλα;) τα βλήματα για να σκοτωθούν τα παιδάκια στην Υεμένη, δίπλα σου, μη μας κάνεις και υψηλή αριστερή θεωρία. Ετσι, κύριε Θανάση;
Πάμε τώρα στον Κώστα Βαξεβάνη, τον «επαναστάτη» ερευνητή δημοσιογράφο, που τον πείραξε και αυτόν η λέξη Χούντα και έτρεξε σύμφωνα με τα θέλω του Μαξίμου να επιτεθεί και αυτός και να διαμαρτυρηθεί για τη χρήση της λέξης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Εκανε μάλιστα και αναφορά για «ευρωβόρους της επικοινωνίας του Μαρινάκη».
Ρε Βαξεβάνη Dr. Ευρωβόρε και αρπακτικό, εμείς οι «ευρωβόροι» που λες παίρνουμε μισθό που φαίνεται και φορολογείται. Ούτε ΚΥΠατζήδες είμαστε, ούτε εκτελούμε συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων. Που σε πείραξαν και τα πούρα στο πάρτι του Island, αλλά οι καπνοί από τα πούρα που βγαίνουν από τα παράθυρα του Μαξίμου δεν σε πείραξαν. Ούτε οι σαμπάνιες και τα σκάφη της μεγάλης «αριστερής» ζωής σας. Και στο Island τα πούρα και τις σαμπάνιες κάποιος τα πλήρωσε. Τα πούρα που ανάβετε όλη μέρα στο Μαξίμου ποιος τα πληρώνει;
«Πάρτι» διασπάθισης
Πες μας λοιπόν, ρε Βαξεβάνη αποκαλυπτικέ δημοσιογράφε, πόσα λεφτά έπαιρνες από την κρατική ΕΡΤ όταν γινόταν το «πάρτι» της διασπάθισης του Δημόσιου Χρήματος, του χρήματος του Λαού, από τις διοικήσεις της και τότε γιατί δεν σε πείραζαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;
Πες μας πώς στην εποχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης εσύ «αδέσμευτε» και «ελεύθερε» ρεπόρτερ έγινες μεγαλοεκδότης με εφημερίδες, σάιτ, περιοδικά και «άνθισες» οικονομικά όταν ο λαός και οι περισσότεροι επιχειρηματίες μαράζωναν;
Πες μας πώς σου βάζουν διαφημίσεις εταιρείες όπως η First Mediterranean που δεν διαφημίζονται πουθενά αλλού (!) και δεν έχουν και καμιά ανάγκη να διαφημιστούν και οι οποίες έχουν όλως περιέργως θέματα με τη Δικαιοσύνη και το κράτος; Πώς επιλέγουν εσένα;
Και τι ρόλο παίζουν στην επιλογή σου οι κολλητοί σου υπουργοί και οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν «τα υπόλοιπα»;
Πες μας πώς παίρνεις και πόσα παίρνεις από τις διαφημίσεις από ΟΠΑΠ, από ΔΕΚΟ, από τη… MIG (Everest κ.λπ.) – με τις γνωστές ιστορίες – και κυρίως, το ξαναρωτάω, πώς και τρέχουν να διαφημιστούν σε σένα όσοι θέλουν να ντιλάρουν με την κυβέρνηση για δικά τους ζητήματα (και κυρίως όσοι έχουν προβλήματα με Δικαιοσύνη);
Πες μας πόσα λεφτά πήρες από τον Καλογρίτσα και πόσα… βοσκοτόπια στοίχισε η έκδοση του Documento…
Ακου λοιπόν, υποκριτή, ΚΥΠατζή και αρχιδιαπλεκόμενε που μας το παίζεις και τίμιος αγωνιστής δημοσιογράφος:
Η Δικαιοσύνη
Χούντα είναι να παρεμβαίνει το κράτος στη Δικαιοσύνη και να χρησιμοποιούνται δικαστικοί λειτουργοί ως ντελίβερι βολικών μεταμεσονύκτιων καταθέσεων. Μόνο οι Χούντες προσπαθούν να ελέγξουν τη Δικαιοσύνη.
Χούντα είναι να εμπλέκονται αθώοι άνθρωποι σε υποθέσεις με τις οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση απλά επειδή δεν «υπάκουσαν» στα θέλω της κυβέρνησης ή μάλλον του καθεστώτος.
Χούντα είναι να προαναγγέλλουν οι υπουργοί δικαστικές διώξεις καταπατώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και κάθε δικαίωμα που έδωσε στους πολίτες η Δημοκρατία.
Χούντα είναι να χρησιμοποιείς τις Αρχές, την Αστυνομία, τον Στρατό και τα κρατικά κονδύλια για σόου των υπερφίαλων υπουργών σου την ώρα που το κράτος είναι υπό διάλυση και ο λαός φτωχοποιείται καθημερινά.
Χούντα είναι να μην τηρείται καμιά δημοκρατική διαδικασία και κανένας νόμος για τους ανθρώπους του καθεστώτος και αντίθετα να υπάρχει λυσσασμένη επίθεση από την εξουσία στους «άλλους».
Χούντα είστε λοιπόν και, όπως συμβαίνει σε όλες τις χούντες, θα βγείτε κάποιοι κερδισμένοι οικονομικά.
ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε γρήγορα για να ξεβρωμίσει ο τόπος…
ΥΓ.: Και να μην ξεχνάτε ότι εκτός από τη λούμπεν Αριστερά των Τσιπραίων, των Καρτερών, των Βαξεβάνηδων και των Τζανακόπουλων υπάρχει και μια Αριστερά που έμαθε να είναι σκληρή και αμετανόητη. Κόκκινη. Οχι ροζ».