Τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα από τα δημοφιλέστερα επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής θα έχουν παιδιά έως και 18 ετών -με ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/2000-,στο7ο Τουρνουά Σκάκι για παιδιά στα Βριλήσσια το Σάββατο 16/6 από τις 10.00.

Το τουρνουά διοργανώνει ο Ε.Ε.Φ.Α.Σ. Ανω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», ενώ διευθυντής αγώνων θα είναι ο Ιωάννης Τζαμουράνης.

Το τουρνουά περιλαμβάνει δυο αγωνιστικές δραστηριότητες: Η μία αφορά στο τουρνουά σκάκι αυτό καθ’ αυτό, που θα διεξαχθεί μεελβετικό σύστημα 6 γύρων και διεθνή αξιολόγηση,μεταξύ 10:00-13:00 καιμε όριο συμμετοχών 48 παιδιά.

Στο πλαίσιο της δεύτερης δραστηριότητας θα πραγματοποιηθείαγώνας επίδειξης σιμουλτανέ από τις 13.30 έως τις 15.00, και όπου ο προπονητής του ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» FM Εκτορας Αζής – Αζίζης θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 12 αντιπάλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στοτουρνουά σκάκι έχουν μόνο παιδιά που διαμένουν στον Δήμο Βριλησσίων και στους όμορους δήμους Αμαρουσίου, Παλλήνης (Παλλήνη – Γέρακας – Ανθούσα), Πεντέλης (Μελίσσια – Πεντέλη – Νέα Πεντέλη), Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου.

Στον αγώνα σιμουλτανέ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής.

Επικεφαλής διαιτητής είναι o ΠαναγιώτηςΓασπαράτος.

Οι αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με τους κανονισμούς της ΕΣΟ(Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας) και της FIDE (Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας),θα διεξαχθούν στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 4oυ Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων επί των οδών Σπάρτης & Τειρεσίου.

Αντί εγγραφής, όσοι δηλώσουν συμμετοχή, κατά την είσοδό τους στο χώρο του τουρνουά μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα δοθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων» εκείνουςπου έχουν ανάγκη.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέσω e-mail στο syllogos.anovrilissia@gmail.com αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής που θα βρείτε στο blog του Συλλόγου http://anovrilissia.blogspot.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, σύλλογο (αν υπάρχει), ΕΛΟ (διεθνές rapid – εθνικό εάν υπάρχει) ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο επικοινωνίας, μέχρι και την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 22.00, αλλά και στον χώρο των αγώνων το Σάββατο 16 Ιουνίου μεταξύ 09.30 και 10:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τις δηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6993237964 (Αλέξανδρος Γιαννακούλιας) και στο διαδίκτυο, http://anovrilissia.blogspot.gr.