Κριός

Μια συζήτηση για θέματα εργασίας θέλει προσοχή. Εξαπατήσεις και εμπόδια φέρνει η Αφροδίτη στον γείτονα Ταύρο, οπότε προσοχή!

Ταύρος

Λάθος μέρα! Οικονομικά θέματα, που έχουν ανάμιξη φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα ζητούν προσοχή. Είναι η λάθος μέρα για παρεξηγήσεις καθώς μπορεί να είναι ολέθριες.

Δίδυμοι

Συναισθηματισμός στο φουλ! Διδυμάκια σήμερα έχετε συναισθηματικές «ενοχλήσεις», τα οικονομικά πάνε καλύτερα. Οπότε θα επικεντρωθούμε σε αυτό!

Καρκίνος

Μια μυστική επαφή δίνει τις λάθος αφορμές. Τα σχέδια που προωθείται με πρόσωπα έκπληξη ζητά την μυστικότητα και την προσοχή σας. Μην αποκαλύπτεστε!

Λέων

Μακριά από συζητήσεις για οικονομικά! Φίλοι και οικογένεια σας παρασύρουν σε εξομολογήσεις, που μπορεί να πικράνουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Παρθένος

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα γκρεμίζει τα παραμύθια. Έμφαση στα επαγγελματικά και όχι στα συναισθηματικά δείτε την αλήθεια και θα ανταμειφτείτε!

Ζυγός

Μακριά από υστερίες. Είστε κακομαθημένοι είναι αλήθεια, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνετε πέρα τον εγωισμό σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, που μπορούν να φέρουν υστερίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη σας φέρνει κοντά! Η όψη της Σελήνης σας φέρνει κοντά με νέα πρόσωπα και νέες επαφές ευνοούνται. Βγείτε άφοβα, μιλήστε ελεύθερα.

Τοξότης

Ο Ποσειδώνας σας δίνει το χαμένο κουράγιο, που σας έλειπε! Μην αποκαρδιώνεστε Τοξοτάκια μου και ο Ποσειδώνας τα έχει φροντίσει όλα για εσάς. Η εύνοια του σας χαρίζει υπομονή και αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Πρόσωπα του περιβάλλοντος κάνουν λάθη. Η Αφροδίτη απέναντι σας, σας βάζει σε έξοδα και η οικογένεια σας έχει βγει τελείως εκτός ρυθμού. Τρεχάτε!

Υδροχόος

Προσοχή στα οικονομικά! Μπερδέματα διαφαίνονται σε υποθέσεις δανεισμού ή νέων συνεργασιών. Αφήστε τις μέρες να περάσουν και το επαναδιαπραγματευόμαστε.

Ιχθύς

Ροζ σύννεφο. Αχ αυτός ο Ποσειδώνας σας έχει δώσει φτερά και ανεμελιά, που σας έλειπαν καιρό, μα έχει θολώσει την κρίση σας. Μήπως να κατεβείτε από το συννεφάκι πριν προσγειωθείτε απότομα;