Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκαν αρκετά σε διάφορα επίπεδα (επαγγελματικά, προσωπικά, σωματικά), αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα και να βελτιωθεί η ζωή τους. Αναφερόμαστε κυρίως στον Παρθένο, τον Ζυγό και τον Τοξότη, που ήδη έχουν πάρει μια γεύση από όλα αυτά τα ωραία που θα τους συμβούν τους επόμενους μήνες, καθώς το σύμπαν θα τους βοηθήσει να ισορροπήσουν και να θέσουν σε νέα βάση τη ζωή τους, ζώντας για αρχή ένα αξέχαστο καλοκαίρι.Ειδικότερα, με βάση την αστρολογία:

Ο συνετός Παρθένος που τόσα πολύ τα σκέφτεται όλα και προσπαθεί να τα οργανώσει μέχρι κεραίας, θα χαλαρώσει λιγάκι και θα αφήσει το καλοκαίρι να τον ξεμυαλίσει, κάτι που πραγματικά χρειάζεται. Παράλληλα, θα τον επηρεάσουν οι τρεις εκλείψεις που θα γίνουν και ενδεχομένως να προχωρήσει σε αλλαγές σε διάφορα επίπεδα, από στόχους και σχέσεις μέχρι και φιλίες.

Ο ακροβάτης της ζωής Ζυγός, που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα τα προηγούμενα καλοκαίρια, και έμεινε χωρίς διακοπές, φέτος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει ανάσα και να το ρίξει έξω. Θα έχει καλοτυχία και ευημερία, οι σχέσεις του ισορρόπησαν, ενώ η καριέρα για την οποία τόσο πολύ έχει κοπιάσει απογειώνεται και τα οικονομικά του βελτιώνονται και άλλο. Επιτέλους άρχισε να φροντίζει και τον εαυτό του.

Ο Τοξότης, που επίσης δοκιμάστηκε σε διάφορα επίπεδα τα τελευταία τρία χρόνια, θα έχει ένα αξέχαστο καλοκαίρι, καθώς θα είναι πιο ήρεμος από ποτέ, έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει ξεπερνώντας διλήμματα μεταξύ των «πρέπει» και των «θέλω», πήρε τις αποφάσεις του και ετοιμάζεται να απολαύσει τις βόλτες με το σκάφος του! Νέες γνωριμίες, φιλικές και ερωτικές, μαζί με μια ανάσα στα οικονομικά του και την καριέρα σε ανοδική πορεία, προδιαγράφουν ένα ξεχωριστό τρίμηνο.

Ευνοημένος είναι και ο Καρκίνος, ο οποίος θα γίνει πιο περιπετειώδης και παιχνιδιάρης, ενώ ένας έρωτας θα τον ανανεώσει και θα του χαρίσει όμορφες ημέρες. Τέλος, ο Λέοντας θα ζήσει έντονα συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές. Φροντίστε να προμηθευτείτε αντηλιακό.